Kocasını hem dövdü hem aldattı! Esra Erol'da Sevda ile Fatih'in yüzleşmesi olay oldu!

ATV'nin gündüz kuşağı programı Esra Erol'da her gün apayrı bir olayla gündeme gelmeye devam ediyor. Programın son bölümünde Fatih ve Sevda'nın yüzleşmesi gerçekleşti. Programa bağlanan Sevda'nın babası ise büyük sırrı açıkladı.

Esra Erol'da programı her bölümü ile olay yaratmaya devam ediyor. ATV'nin en çok seyredilen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da da bugünkü bölüm adeta bir yüzleşmeye sahne oldu. Sevda ve Fatih'in karşı karşıya geldiği yüzleşmede inanılmaz detaylar ortaya çıktı.

KOCASINI HEM DÖVDÜ HEM ALDATTI!

Esra Erol'danın son bölümünü izleyenler adeta çıldırdı. Kocasını aldattığı öğrenilen Sevda'nın hem de şiddet uyguladığı ortaya çıkınca hem izleyenler hem de sosyal medya kullanıcıları adeta sinir krizi geçirdi. Kocasını haftalık düzenli olarak dövdüğünü söyleyen Sevda kendisini izleyenleri çileden çıkatrttı.

Sevda'nın rahat tavırları Esra Erol'u bile çileden çıkarmışken programa canlı bağlanan Sevda'nın babası büyük sırrı açıkladı. Fatih, eşi Sevda'nın patronuyla ilişkisi olduğunu söylemişken Sevda'nın babasının açıklamaları programa damga vurdu.

Sevda'nın babası canlı yayında bambaşka bir iddia da daha bulundu. Sevda'nın babası; ''Kızım Salih'e kaçtı, düğün dernek yaptı. Annesiyle de beni ayırdı, başka koca buldu.'' dedi.

Kocasını hem dövdü hem aldattı! Esra Erol'da Sevda ile Fatih'in yüzleşmesi olay oldu! ile ilgili etiketler Esra Erol Fatih semti Sevda
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.