Kocasını başka kadınla yakaladı sonrası felaket

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kocasının kendisini aldattığından şüphelenen H.T. adlı 34 yaşındaki kadın eşini adım adım izledi. Kocasının bir eve girdiğini görüp kapıya dayanan H.T. eşinin başka bir kadınla birlikte olduğunu anlayınca adeta mahalleyi birbirine kattı. Polis, çıkan kavgayı güçlükle ayırırken, taraflar polis merkezine götürüldü.

Olay, saat 20.00 sıralarında Ereğli İlçesi Bağlık Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, H.T. adlı kadın, kendisini aldattığını düşündüğü eşi M.T.'yi adım adım takip etti. Kocasının 32 yaşındaki G.A. adlı kadının evine girdiğini gören H.T., daireye giderek kapıyı çaldı.

Eşini G.A.'nın evinde yakalayan H.T., bunun ardından önce binayı sonra da tüm mahalleyi birbirine kattı.

Kocasını başka kadınla yakaladı sonrası felaket

Evde başlayan kavga, sokakta da devam edince polis ekipleri devreye girdi.

Olay yerine gelen polis tarafları güçlükle yatıştırdı. Yaşadıklarını polis memurlarına anlatan H.T., bu sırada araya giren kocası M.T.'ye de sert tepki gösterdi.

Tarafların birbirlerinden şikayetçi olduklarını belirtmesi üzerine H.T. M.T. ve G.A., ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü

Kocasını başka kadınla yakaladı sonrası felaket ile ilgili etiketler Zonguldak Ereğli Kadın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.