Kocasından kıskandığı bebeğinin boğazını kesti!

Ukrayna'da bir kadın, eşinin 3 haftalık bebeğini kendisinden çok sevdiğini düşünüp, bebeğini öldürdü.

Ukrayna'nın Rivne şehrinde ismi açıklanmayan 21 yaşındaki bir anne, kocasının 3 haftalık bebeklerini kendisinden daha çok sevdiğini düşünüp kıskançlık krizine girdi. Psikolojik tedavi gördüğü belirtilen kadın, kocasının çöp dökmek için dışarı çıkmasının ardından bebeğini boğazını keserek öldürdü.

Kocası eve geri döndüğünde karısının elindeki kanları görünce hemen bebeğin odasına gitti. Bebeğini kanlar içinde hareketsiz görün talihsiz koca hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

Polis, annenin doğum yaptıktan sonra psikolojik tedavi gördüğü ve ilk ifadesinde gün boyu neler yaptığını hatırlamadığını söylediğini belirtti.

PSİKİYATRİK TEDAVİ GÖRECEK

Torunu öldürülen büyükanne Maria Momot ise gelininin eşini bebekten kıskandığı için bebeğini öldürdüğünü iddia etti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, eve vardıklarında bebeğini öldüren annenin kocasına "Ne oldu, neden ağlıyorsun" diye sorular sorduğunu söylediler.

Polis tarafından gözaltına alınan anne, mahkemeye çıkmadan önce psikiyatrik tedavi göreceği belirtildi.

Kocasından kıskandığı bebeğinin boğazını kesti! ile ilgili etiketler Ukrayna
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.