Kocası üçüncü bir kadınla evlenmek isteyince çıldırdı: Cinsel organını kesti!

Hindistan'da 57 yaşındaki bir din adamı üçüncü kez evlenmek isteyince ilk karısını çileden çıkardı. Gözü dönen kadın kocasının cinsel organını kesti. Evlenmesinin engellemenin tek yolunun hadım etmek olduğunu söyleyen kadın, kocası kanlar içinde hayatını kaybederken başında oturup dua etti.

Koronavirüs ile mücadelede en başarısız ülkeler arasında olan Hindistan'da her geçen gün birbirinden ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. 

Son örneği ise Uttar Pradesh eyaletinin Muzaffarnagar şehrinde meydana geldi. India Today'in bildirdiğine göre 57 yaşındakş bir din adamı Maulvi Vakil, eşi Hazra tarafından saldırıya uğradığı iddia edildi.

ÜÇÜNCÜ BİR KADINLA EVLENMEK İSTEYİNCE ÇILDIRDI

Habere göre, eş polislere tüyler ürpertici saldırıyı kocası uyurken gerçekleştirdiğini, üçüncü bir kadınla daha evlenmesine sıcak bakmadığını söyledi.

''TEK YOL HADIM ETMEKTİ''

Onun tekrar evlenmesini engellemenin tek yolunun onu hadım etmek olduğuna inandığını söyleyen kadın, kan kaybından ölen kocasının başında dua etmeyi de ihmal etmedi. Çevredeki bir köylü tarafından polise şikayet edilen edilen Hintli kadın tutuklandı.

Kocası üçüncü bir kadınla evlenmek isteyince çıldırdı: Cinsel organını kesti! ile ilgili etiketler Hindistan cinsel organ koca din adamı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.