Kocası tarafından pompalı tüfekle öldürüldü

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir kişi 20 yaşındaki eşini pompalı tüfekle öldürdü.

Olay, saat 15.30 sıralarında Ankara’nın Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi'nde meydana geldi. Kadizade Rumi Caddesi üzerindeki bir apartmanda oturan Soner ve eşi Emine Yanıkoğlu (20) çifti arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Soner Yanıkoğlu pompalı tüfekle eşi Emine Yanıkoğlu'na 2 el ateş etti. Talihsiz kadın kanlar içerisinde kalırken, silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanan talihsiz kadın, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastane doktorlarının tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan Yanıkoğlu’nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince suç aleti ile birlikte gözaltına alınan katil kocanın ifade işlemleri devam ederken, olaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Kocası tarafından pompalı tüfekle öldürüldü ile ilgili etiketler Ankara cinayet Kadın Cinayeti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.