Kocası pompalı tüfekle öldürmüştü... 20 yaşındaki Emine'nin cinayetinde Aleyna Çakır detayı şoke etti!

2020 yılında eşi Soner Yanıkoğlu tarafından canice katledilen 20 yaşındaki Emine Yanıkoğlu cinayetinde tüyler ürperten bir detay ortaya çıktı. Cinayet davasının seyrini değiştirecek olayda Aleyna Çakır detayı dikkat çekti.

Ankara'da gerçekleşen cinayetin ardından mahkeme sürecini etkileyecek bir karar verildi.

2020'nin Temmuz ayında gerçekleşen cinayette 22 yaşındaki Soner Yanıkoğlu, 20 Emine Yanıkoğlu'nu pompalı tüfekle öldürdü.

ALEYNA ÇAKIR DETAYI ŞAŞIRTTI

Talihsiz kadının Türkiye'yi derinden sarsan Aleyna Çakır'ın cenazesine katıldıktan kısa süre sonra baba evinde öldürüldüğü ortaya çıktı.

 Kocası pompalı tüfekle öldürmüştü... 20 yaşındaki Emine'nin cinayetinde Aleyna Çakır detayı şoke etti!

HERHANGİ BİR ALGI SORUNU YOK, AKLİ MELEKELERİ YERİNDE

Soner Yanıkoğlu hakkındaki adli tıp raporu çıktı. Katil Soner Yanıkoğlu'nun herhangi bir algı sorunu olmadığı, akli melekelerinin yerinde olduğu bildirildi.

Soruşturma aşamasında, "antisosyal kişilik bozukluğu" olduğunu, öfke kontrolü olmadığı için eşini öldürdüğünü iddia eden Yanıkoğlu ile ilgili mahkeme tarafından rapor istendi. Raporda sanıkla ilgili, "Cezai sorumluluğunu müessir, kişide hareket serbestisini ortadan kaldıracak derecede bir akıl hastalığı ve zeka geriliği saptanmadı" denildi.

 Kocası pompalı tüfekle öldürmüştü... 20 yaşındaki Emine'nin cinayetinde Aleyna Çakır detayı şoke etti! - Resim : 2

CEZAİ SORUMLULUĞU TAM

Sanığın iddialarının aksine yer verilen raporun devamında ise şu ifadeler kullanıldı:

"Sanığın mezkur suçu işlediği sırada sonuçlarını idrak etmeyi ortadan kaldıracak veya azaltacak boyutta bir akli arızaya dair tıbbi bulgu ve belgeye rastlanmadığı, bu duruma göre Soner Yanıkoğlu'nun sanığı bulunduğu suça karşı cezai sorumluluğunun tam olduğu oy birliğiyle mütalaa olunur."

Kocası pompalı tüfekle öldürmüştü... 20 yaşındaki Emine'nin cinayetinde Aleyna Çakır detayı şoke etti! - Resim : 3

"SİNİRLERİME HAKİM OLAMIYORUM. DİYEREK CİNAYETİ MASUMLAŞTIRMAYA ÇABALIYOR"

Öldürülen Emine Yanıkoğlu'nun babası Temel Durgar, 'Katilin sinirlerime hâkim olamıyorum, öfke kontrolüm yok demesi, gerçekleştirmiş olduğu cinayeti masumlaştırma çabasıydı. Ben yüce adaletten bu caninin hapiste bir ömür kalmasını, en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum.' dedi.

 

Kocası pompalı tüfekle öldürmüştü... 20 yaşındaki Emine'nin cinayetinde Aleyna Çakır detayı şoke etti! ile ilgili etiketler cinayet emine yanıkoğlu aleyna çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.