Kocası çocuğuyla birlikte gezen kadına taciz!

Antalya'da yaşanan iğrenç taciz iddiası bu kadarına da pes dedirtti. Muratpaşa'da eşi ve çocuğuyla yürüyen bir kadın iddiaya göre yanından geçen bir kişi tarafından elle taciz edildi. Olayı fark eden kadının kocası zanlıyı arkasından kovalayarak yakaladı.

İğrenç taciz iddiası Antalya Muratpaşa'da kapalıyolda gerçekleşti. eşi E.D. ve çocuğu ile birlikte yürüyen G.A. isimli kadın çocuğuyla ilgilendiği sırada kalabalık içinden bir kişi tarafından elle taciz edildi.

Kadının iğrenç tacizi kocasına söylemisinden sonra kadının eşi şüpheli F.K'yı durdurdu, bununla da yetinmeyip darp etmeye kalktı. Tartışmanın büyümesi üzerine olaya polis müdahale etti ve zanlıyı gözaltına aldı.

Şikeyetçi olan G.A., polise verdiği ilk beyanında eşi ve çocuğu ile birlikte kapalı yolda yürürken birinin elle taciz ettiğini söyledi.

Bu esnada eşine seslendiğini belirten G.A. eşinin ne olduğunu sorması üzerine olayı anlattığını ve adını işlemler sırasında öğrendiği F.K.' yı eşinin kovalayarak yakaladığını, kendisine cinsel saldırıda bulunan F.K.'dan şikayetçi olduğu söyledi.

Gözaltına alınan F.K., hakkında 'cinsel saldırı' suçundan gerekli işlemler yapılarak adliyeye sevk edildi. F.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kocası çocuğuyla birlikte gezen kadına taciz! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.