Kocası cezaevindeyken yasak aşk yaşadığı sevgilisini öldürdü! İzmir'de korku dolu anlar...

izmir Bergama'da evli ve kocası cezaevinde olan 25 yaşındaki H.Ç. yasak aşk yaşadığı 30 yaşındaki İbrahim Çokgezer'i göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Maltepe Mahallesi Sevgi Yolu Farabi Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. Evli ve kocasının cezaevinde olduğu öğrenilen H.Ç., iddiaya göre yasak aşk yaşadığı İbrahim Çokgezer ile tartıştı.

BAĞRIŞMALARI DUYANLAR POLİSE HABER VERDİ

Bu sırada bağrışma seslerini duyan çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Öte yandan, ikili arasında çıkan tartışma, gerginliğin artması sonucu kavgaya dönüştü. H.Ç., evde bulunan bir bıçakla Çokgezer’i göğsünden bıçakladı.

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Çokgezer kanlar içerisinde yere yığılırken, olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli H.Ç.’yi yakaladı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Çokgezer’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

H.Ç. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. İbrahim Çokgezer’in cansız bedeni ise savcının incelemesinin ardından Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kocası cezaevindeyken yasak aşk yaşadığı sevgilisini öldürdü! İzmir'de korku dolu anlar... ile ilgili etiketler İzmir Bergama cezaevi koca evli bıçak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.