Kocanızı nasıl öldürürsünüz? Önce yazdı sonra öldürdü

ABD'de işlenen bir cinayet ülkenin gündemine oturdu. 7 yıl önce 'Kocanızı nasıl öldürürsünüz' adlı yazı kaleme alan bir roman yazarı, kocasını öldürdüğü şüphesiyle tutuklandı.

ABD’nin Portland kentinde yaşayan Daniel Brophy, Haziran ayında çalıştığı okulda silahla vurularak öldürüldü. 63 yaşındaki adamın ölümüyle ilgili soruşturma 3 aydır sürerken, geçtiğimiz günlerde çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Brophy’nin katil zanlısı olduğu şüphesiyle 27 yıllık eşi Nancy Crampton Brophy tutuklandı. Nancy ile ilgili şok edici detay ise ABD basınının gündemine oturdu.

Kocanızı nasıl öldürürsünüz? Önce yazdı sonra öldürdü

The Wrong Husband’ın da (Yanlış Koca) aralarında olduğu bir dizi romanın yazarı olan 68 yaşındaki kadın, cinayet geliyor’ denebilecek yazılar kaleme almış.

Kitaplar dışında blog yazıları da yazan Nancy, 2011 yılında ‘How to Murder Your Husband’ (Kocanızı nasıl öldürürsünüz?) başlıklı bir denemeye imza atmış.

Kocanızı nasıl öldürürsünüz? Önce yazdı sonra öldürdü - Resim : 2

Yazıda, zehirlemeden kiralık katile kadar birçok seçeneği değerlendiren Nancy’nin, 7 yıl sonra bunu gerçekleştirmesi ABD’de şok etkisi yarattı.

Kadının önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Kocanızı nasıl öldürürsünüz? Önce yazdı sonra öldürdü ile ilgili etiketler ABD cinayet kitap Kocanızı nasıl öldürürsünüz?
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.