Kocan Kadar Konuş filminin oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir, nerede çekilmiştir?

12 Kasım Star TV yayın akışında yer alan Kocan Kadar Konuş adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Kocan Kadar Konuş hangi kanalda? Kocan Kadar Konuş oyuncuları kimlerdir?

12 Kasım Star TV yayın akışında yer alan Kocan Kadar Konuş adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Kocan Kadar Konuş 2015 yılında vizyona girmiştir..

KOCAN KADAR KONUŞ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

19. Yüzyıl'da özel bir görev kapsamında padişah tarafından Amerika'ya gönderilen Efsun üzerinden, bu coğrafyada yaşayan kadınların, daha küçük yaşlarda koca bulmaya programlandıklarını ileri süren yapım 30 yaşına gelmiş olan Efsun'un hayatının kalan kısmını birlikte geçirmeyi hedeflediği gerçek aşkı, sevgiyi, dürüstlüğü arayışını anlatırken, akranı olan kadınlar gibi erkekleri yönlendiremeyen genç kadının imdadına, "kadınlığın kitabını yazmış" İzmirli ailesi yetişir. Kendisini güvenilir Türk kadınlarına emanet eden Efsun erkeklerin tüm zaaflarını öğrendikten sonra ise karşısına yıllardır unutamadığı lise aşkı Sinan çıkar!

Kocan Kadar Konuş filminin oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir, nerede çekilmiştir?

Şebnem Burcuoğlu'nun aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan öykü, çevresindeki her kadın hızla evlilik hazırlığına girişip gelinlik giyme hayalleri kurarken; hayatına girmesini istediği doğru adamı bir türlü bulamayan bir kadının, Efsun'un hikayesini anlatıyor!

KOCAN KADAR KONUŞ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Kıvanç Baruönü

Oyuncular: Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Nevra Serezli

Tür: Romantik, Komedi

Yapım Yılı: 20 Mart 2015 / 1s 48dk

Kocan Kadar Konuş filminin oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir, nerede çekilmiştir? ile ilgili etiketler Star TV Kocan Kadar Konuş film konusu nedir oyuncuları kimdir nerede çekilmiş yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.