Kocamustafapaşa'da büyük panik! Yangın tüpü olsaydı 5 araç yanmayacaktı!

Fatih'e bağlı Kocamustafapaşa'da 5 araç arka arkaya yanarak kül oldu. Büyük panik yaşanan araç yangınlarında bir bankanın ATM'si de büyük zarar gördü. Polis ve itfaiye ekiplerinin yaptığı incelemede araç yangınlarının kundaklama sonucu olmadığı tespit edildi. Yangının çıkış nedeninin ise bir aracın motor kısmından meydana gelen elektrik arızası sonucu olduğu belirlendi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Otomobillerde yangın tüpü bulunmasının önemimarka arkaya 5 aracın yandığı olay ile bir kez daha ortaya çıktı.


KOCAMUSTAFAPAŞA'DA BÜYÜK PANİK!

Fatih'e bağlı Kocamustafapaşa Caddesi üzerinde 5 araç arka arkaya yanarak kül oldu. SüperHaber'in elde ettiği bilgilere göre İstiklal Caddesi'nde meydana gelen olay sonrası büyük paniğin yaşanmasına neden olan araç yangınları akşam saat 22:55 sıralarında meydana geldi.

Kocamustafapaşa Caddesi istikametinden Cerrahpaşa Caddesi istikametine doğru seyir halinde olan bir otomobilin motor kısmından dumanlar çıkmaya başladı.

SÜRÜCÜ YANGIN SÖNDÜRÜCÜ ARADI BULAMADI!

Otomobilinden dumanlar çıkmaya başlayan sürücü aracı park ettikten sonra hemen araçtan inerek kaputu açmaya çalıştı ancak açamadı.

Ardından sürücü ve çevrede bulunan vatandaşlar yanan araca su dökerek müdahalede bulundu. Yangın tüpü ve su ile müdahaleye rağmen aracın motor kısmı alevler içinde kaldı. Motor kısmı yanan araçtan fırlayan alevler arka arkaya yolun kenarında park etmiş olan diğer araçlara da sıçradı.

 BİR BANKANIN ATM'Sİ BÜYÜK ZARAR GÖRDÜ!

Büyük panik yaşanan araç yangınlarında alevler bir bankanın ATM'sine de sıçradı.ATM'nin camlarının patladığı yangında büyük zarar gördüğü belirlendi. Bu arada itfaiyenin de gecikmeli geldiği araç yangınında çeşitli marka ve modellerdeki 5 araç kısa sürede yanarak kül oldu. Araç yangınları sırasında da polisin geniş güvenlik önlemleri alması ve ambulansların da gelmesi dikkati çekti.

ARAÇ YANGINLARI KUNDAKLAMA DEĞİL ELEKTRİK ARIZASI KAYNAKLI!

Öteyandan polis ve itfaiye ekiplerinin yaptığı incelemede araç yangınlarının kundaklama sonucu olmadığını ve bir aracın motor kısmından meydana gelen elektrik arızası sonucu yandığını belirledi. Kocamustafapaşa'da meydana gelen araç yangınları çevrede heyecana neden olurke araçlarda yangın tüpü bulundurmanın önemi ve gerekliliğini bir kez daha ortaya çıkardığı ifade edildi.

Yangın sonucu kullanılamaz hale gelen araçlar, çekici yardımıyla götürüldü.

Kocamustafapaşa'da büyük panik! Yangın tüpü olsaydı 5 araç yanmayacaktı! ile ilgili etiketler Yangın İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.