"Kocamı aldattım" dedi, gerekçesi küplere bindirdi!

Beyaz TV'de yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programına bağlanan kadın izleyicinin "Beni aldattığını düşündüğüm için kocamı aldattım" şeklindeki itirafı program sunucularını çileden çıkardı.

Beyaz TV'de Nur Viral'ın sunuculuğunu yaptığı 'Hayatta Her Şey Var' programına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir kadın, kocasını aldatma nedenini söyleyince Selin Karacehennem çılgına döndü.

"BENİ ALDATTIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM..."

Canlı yayına telefonla bağlanan kadın, 14 yaşında eşiyle sevgili olduğunu ve 16 yaşında ailesi onay vermemesine rağmen evlendiğini söyledi. Eşiyle şu anda 5 yıllık evli olduğunu ve çocuğu olmadığını belirten kadın şunları anlattı: "Kocam beni durmadan aldatıyor diye düşünüyordum. Artık o kadar inanmıştım ki buna ben eşimi aldattım bu sefer. Eşim askerdeyken, sadece telefonla bir konuşmam oldu. Eşime askerden geldiğinde anlattım ama yaşım küçük diye beni affetti. Fakat ilerleyen dönemlerde eşimin bana karşı davranışları değişti."

 "SEN EN İYİSİ ÇALIŞ"

Kadın izleyicinin bu sözlerine sinirlenen program yorumcusu Selin Karacehennem "RTÜK izin verse sana neler söylerim... Sen en iyisi çalış. Durdukça aklın şeytanlıklara gidiyor" dedi.

"Kocamı aldattım" dedi, gerekçesi küplere bindirdi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.