Kocama Babalar Günü mesajı! Eşe en güzel, en duygusal Babalar Günü mesajları 2021!

Kocama Babalar Günü mesajı! Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de Haziran ayının 3. pazar günü kutlanan Babalar Günü 2021 yılında 20 Haziran Pazar günü kutlanıyor. Eşe Babalar Günü mesajı arayanlar, eşlerinin babalar günü kutlamak için en güzel sözleri araştırmaya başladı. İşte en duygulu eşe Babalar Günü mesajları...

Kocama Babalar Günü mesajı! Eşe en güzel, en duygusal Babalar Günü mesajları 2021!

20 Haziran 2021 Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü'nde kadınlar, bu özel günde eşlerine özel bir hediye ya da özel bir söz veya mesajla sevgilerini dile getirecekler. Kocama Babalar Günü mesajları arayanlar için 2021 Babalar Günü en güzel ve en guygulu mesajları derledik.

EŞE EN GÜZEL BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Karı kocalar birbirlerinin evlilik yıldönümlerini, doğum günlerini, sevgililer gününü kutladıkları gibi anneler eşlerinin babalar günü, babalar da annelerin anneler gününü kutlar. Anneler çocuklarının babası olarak gördükleri eşlerinin babalar gününü de unutmuyor. Hatta bazen çocuk olmadan bile eşlerinin babalar gününü kutlayan kadınlar olabiliyor.

Eşe babalar günü mesajlarını arayan anneler, genellikle çocuklarla birlikte alınan bir hediyeyle birlikte söyleyebileceği mesajlar arıyor. Hamile kadınlar da eşlerinin babalar gününü daha çocuk doğmadan kutlayabiliyor. İnsan hayat arkadaşına sadece eş değil, karı ve koca olarak da bakabiliyor.

Bu gözler, ilk seninle gördü. Başkasını görmez artık. Bu yürek ilk seninle güldü, başkasına gülmez artık. Bu kalp, ilk seni sevdi başkasını sevmez artık. Bu ömür seninle biter, başkası olmaz artık. Babalar günün kutlu olsun bir tanem…

Babalarda kırık kalpleri birleştiren sihirli bir tutkal vardır. Sen de bizim ailemizin tutkalısın bir tanem. Babalar Günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

Seni tahayyül edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Allah’ım diyorum. Ben ne yaptım da seni bana, beni sana yazdı. Babalar günün kutlu olsun bir tanem…

ALLAH’IM bana harika bir koca, yakışıklı bir eş ve çocuklarımız için iyi bir baba verdi. Hayatımda böyle bir nimet olduğun için ALLAH’IMA şükrediyorum. Babalar günün kutlu olsun!

Yokluğun suya yazı yazmak kadar zor, sensizlik; işte o benim için ölüm. Canım, nefesim babalar günün kutlu olsun.

Sen en güzel dileklerimdesin. Sen verdiğim nefesimdesin. Sen bir değil binlerce asra bedelsin. Sen hayatımdaki en ÖZELSİN. Seni çok seviyorum aşkım. Babalar gününü kutlu olsun.

Sen muhteşem bir EŞ ve mükemmel bir KOCASIN. Olağanüstü bir erkeksin. Senin hayatımda olman, hayatımızı senin bildiğinden bile daha harika yapıyor. Babalar Günün kutlu olsun HAYATIM!

 

 

Kocama Babalar Günü mesajı! Eşe en güzel, en duygusal Babalar Günü mesajları 2021! ile ilgili etiketler Babalar Günü kocama babalar günü mesajı eşe babalar günü mesajları 2021
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.