"Kocam komşumu 5 dakikada hamile bıraktı!"

Beyaz TV'de yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' isimli programa katılan bir izleyici kocasının komşusunu beş dakikada hamile bıraktığını söyledi.

Nur Viral'in sunumuyla ekranlara gelen 'Hayatta Her Şey Var' programında şoke eden bir aldatma hikayesi ekrana geldi.

Canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir kadın, kocasının en yakın arkadaşı ve komşusunu beş dakikada hamile bıraktığını itiraf etti. 13 yıllık evli olduğunu ve üç çocuğu bulunduğunu söyleyen kadın, şunları dile getirdi;

 Eşimle 6 aylık evliyken büyük bir kavga ettik. Eşim de sinirlenip evden çıktı. O akşam gidip alkol almış. Sarhoş bir şekilde eve dönerken de komşularım eşimi fark edip eve davet etmişler. Eşime ayılması için kahve ikram edeceklermiş. Fakat evde kahve olmadığını fark ettiklerinde komşumun eşi eve 5 dakika mesafedeki bakkala kahve almaya gitmiş.

BEŞ DAKİKADA HAMİLE BIRAKMIŞ

O sırada kocamla en yakın arkadaşım baş başa kalmışlar. Bu beş dakikalık süre içerisinde eşim, arkadaşımı hamile bırakmış. Ben bu olayı yaklaşık bir yıl sonra arkadaşım kocasından ayrıldığı zaman öğrendim.

"Kocam komşumu 5 dakikada hamile bıraktı!" ile ilgili etiketler Hayatta Her Şey Var Aldatma Beyaz TV Nur Viral
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.