Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, yoğun bakıma kaldırıldı

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, akciğer rahatsızlığı nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yoğun bakıma kaldırıldı. Körfez ekibinden yapıklan bilgilendirmede "Hocamızın genel durumu iyidir" denildi.

Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinde Mustafa Reşit Akçay, akciğer rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı. Akçay, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne yatırılırken tedbir amaçlı olarak yoğun bakımda tedavi altında tutuluyor.

Kocaelispor'u çalıştıran ve Körfez ekibini TFF 1. Lig'e taşıyan deneyimli teknik direktör daha önce koronavirüse yakalanmış ve süreci oldukça ağır geçirmişti.

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, yoğun bakıma kaldırıldı ile ilgili etiketler Trabzonspor Mustafa Reşit Akçay kocaelispor
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.