Kocaelispor tecrübeli santrafor Mevlüt Erdinç ile yollarını ayırdı

Kocaelispor bu yaz kadrosuna kattığı tecrübeli santrafor Mevlüt Erdinç ile yollarını ayırdı. Körfez ekibiyle 9 maça çıkan 34 yaşındaki golcü gol sevinci yaşayamadı. Süper Lig'de Fenerbahçe, Başakşehir, Antalyaspor ve Karagümrük formaları giyen Mevlüt Erdinç'in yeni takımı kısa süre içinde belli olacak.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor, tecrübeli santrafor Mevlüt Erdinç ile yollarını ayırdı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Erdinç ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı belirtildi.

Açıklamada, Erdinç'e bundan sonraki kariyerinde başarılar dilendi.

Sağ beke Mehmet Yılmaz...

Manisa FK'nın tecrübeli futbolcusu Mehmet Yılmaz bugün gerçekleştirilen imza töreniyle 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı..

 

MUSTAFA HOCA’NIN KREDİSİ SÜRÜYOR

Kocaelispor’da cumartesi günü alınan Ankaragücü mağlubiyetinin ardından sıcak gelişmeler yaşandı. Maçtan sonra istifası tekrar gündeme gelen Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ile Başkan Engin Koyun bugün yapılan toplantıda bir araya geldi.

Toplantı sonrası önemli açıklamalarda bulunan Koyun, Mustafa Reşit Akçay'ın kredisinin sürdüğünü fakat Samsun maçının hoca için kritik olduğunu söylerken, Berkay Dabanlı ile transferde anlaşma sağlandığını da sözlerine ekledi.

Akçay’a verilen 4 maçlık kredinin 2 maçı geride kalırken, cuma günü oynanacak Samsunspor maçından alınacak olumsuz bir sonucun sıcak gelişmelere gebe olması bekleniyor.

Öte yandan transferde Berkay Dabanlı ile anlaşma sağlayan yeşil siyahlılarda transferde de hareketliliğin devam etmesi beklenen gelişmeler arasında bulunuyor.

Kocaelispor tecrübeli santrafor Mevlüt Erdinç ile yollarını ayırdı ile ilgili etiketler Mevlüt Erdinç kocaelispor Mustafa Reşit Akçay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.