Kocaelispor Spor Toto 1. Lige Veda Etti! Teknik Direktör Fırat Gül'ün Sesi Çıkmadı!

Spor Toto 1. Lig 37. haftada karşılaştığı Eyüpspor'a 2-1 yenilen Kocaelispor küme düştü. Milyonlarca Kocaelispor taraftırını yasa boğan bu yenilgi sonrası Teknik Direktör Fırat Gül, basın toplantısında konuşamadı.

Sezon boyunda 4 kez teknik adam değişikliğine giden Spor Toto 1. Lig ekibi Kocaelispor'un ligden düşmesi kesinleşti. 37. haftada oynanan Eyüpspor - Kocaelispor karşılaşmasından 2-1 yenilgiyle ayrılan Yeşil siyahlı takımın bir alt lige düşmesi kesinleşti. Kocaelispor Spor Toto 1. Lige Veda Etti! Teknik Direktör Fırat Gül'ün Sesi Çıkmadı!

Milyonlarca taraftarı yasa boğan sonuç sonrası Kocaelispor etiketiyle Twitter'da isyan dolu paylaşımlar yapıldı.

KOCAELİSPOR KÜME DÜŞTÜ!

Ligden düşmesi kesinleşen Kocaelispor'da teknik direktör Fırat Gül, çok üzgün olduklarını söyledi.Geldikleri günden itibaren çok iyi çalıştıklarını ifade eden Gül, "Bugüne kadar gecemiz gündüzümüz kulüpte geçti. Derdimizi anlatacak cümle yok. Elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştık. Çok fazla kredimiz de yoktu. 2 mağlubiyetle bu sonu yaşadık." diye konuştu.

Kocaelispor Spor Toto 1. Lige Veda Etti! Teknik Direktör Fırat Gül'ün Sesi Çıkmadı!

Fırat Gül, bir basın mensubunun "Biraz sesli konuşur musunuz." demesi üzerine "Konuşacak ses kalmadı." ifadesini kullandı.

Kocaelispor Spor Toto 1. Lige Veda Etti! Teknik Direktör Fırat Gül'ün Sesi Çıkmadı! ile ilgili etiketler Spor Toto 1. Lig kocaelispor küme düştü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.