Kocaelispor Sakaryaspor final maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

TFF 2. Lig play off final maçında Kocaelispor ile Sakaryaspor karşı karşıya geliyor. Taraftarlar Kocaelispor Sakaryaspor final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda sorusunu yanıt arıyor. İşte Kocaelispor Sakaryaspor final maçının detayları…

TFF 2. Lig play off finalinde Kocaelispor ile Sakaryaspor, 2021-2022 sezonundan itibaren TFF 1. Lig’e kalan son takım olmak için son kozlarını oynayacak. Bu sezon Beyaz Grup’u 3. ve Kırmızı Grup’u 2. sırada tamamlayan Sakaryaspor rakiplerini eleyerek isimlerini finale yazdırmayı başardı.

KOCAELİSPOR SAKARYASPOR FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

Kırşehirspor ile Hekimoğlu’nu engelini geçerek adlarını Play Off finaline yazdırmayı başaran Sakaryaspor ile Kocaelispor takımları 28 Mayıs 2021 Cuma akşamında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Kocaelispor Sakaryaspor final maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

TFF 2. Lig Beyaz Grup play off yarı finalinde Hekimoğlu Trabzon ile ilk maçta evinde 0-0 berabere kalan Kocaelispor deplasmanda rakibi ile 2-2 berabere kalarak deplasmanda golü kuralıyla adını finale yazdıran ilk takım oldu.

Kocaelispor Sakaryaspor final maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? - Resim : 2

TFF 2. Lig Kırmızı Grup play off yarı finalinde ilk maçta deplasmanda Kırşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Sakaryaspor rövanş maçında 5-1 galip gelerek adını finale yazdıran diğer takım olarak finalde Kocaelispor'un rakibi oldu.

Tarih: 28 Mayıs 2021 Cuma
Saat: 20.00
Yayın: Spor Smart

Kocaelispor Sakaryaspor final maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Sakaryaspor kocaelispor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.