Kocaelispor Bursaspor maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

TFF 1. Lig 12. hafta maçında Kocaelispor ile Bursaspor karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Kocaelispor Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna cevap arıyor.

TFF 1. Lig 12. haftasında Kocaelispor sahasında Bursaspor’u konuk oluyor. Çıkışa geçtikten sonra son iki haftada 5 puan kaybeden Kocaelispor, son üç haftada üst üste galibiyetler alan Bursaspor ile zirveden kopmamak adına mücadele veriyor.

Kocaeli Stadyumu’nda 7 Ekim 2021 Pazar gününde saat 19.00’da başlayacak Kocaelispor Bursaspor maçı Bein Sports Max HD 1 kanalından canlı yayınlanacak. Futbol severler ayrıca Kocaelispor Bursaspor maçını şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından canlı izleyebilecekler.

Kocaelispor Bursaspor maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Son haftada deplasmanda Denizlispor ile 1-1 berabere kalan Kocaelispor topladığı 17 puanla 7. sıarda yer alırken son haftada sahasında Keçiörengücü’nü 2-0 ile geçen Bursaspor ise 14 puanla 10. durumda bulunuyor.

İki takım arasında son olarak 1 Mart 2009 tarihinde oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti.

Kocaelispor Bursaspor maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Bursaspor TFF 1. Lig kocaelispor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.