Kocaeli'de TEM'de korkunç kaza: 3 ölü 4 yaralı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde TEM'de yol çalışması tabelasına çarpan otomobile arkadan gelen bir kamyon ve başka bir otomobil çarptı. Feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Kaza 00.45 sıralarında TEM'de İstanbul istikameti Gebze gişeler mevkiinde meydana geldi. Yol çalışması alanındaki tabelaya çarpan B.Ç. idaresindeki otomobil savruldu. Kaza yapan araca arkadan gelen plakası öğrenilemeyen bir kamyon ile A.A. idaresindeki İngiltere plakalı BMW marka otomobil çarptı. Kaza yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde araçlarda sıkışan 3 kişinin hayatını kaybettiğini 4 kişinin ise yaralandığını belirledi.

Kocaeli'de TEM'de korkunç kaza: 3 ölü 4 yaralı

Araçlardan çıkarılan otomobil sürücüleri B.Ç. ve A.A., araçlarda bulunan E.Z.Ç. ile T.A.A. adlı 4 yaralı, sağlık ekiplerine teslim edildi. Araçlar içinde sıkışarak hayatını kaybeden A.Ç, G.Y. ve A.Ç.’in cansız bedenleri ise ise itfaiye ekiplerince çıkarıldıktan sonra yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kocaeli'de TEM'de korkunç kaza: 3 ölü 4 yaralı ile ilgili etiketler Trafik kazası Kocaeli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.