Koronalı doğan bebek, alkışlarla taburcu edildi

Kocaeli'ye bağlı Darıca ilçesinde doğumuyla beraber yapılan koronavirüs testi pozitif çıkan bebek, 23 günlük tedavisinin ardından ölümcül virüsü yendi. Bebek, hastaneden alkışlarla taburcu edildi.

Darıca ilçesinde Hatice ve Nevzat Parlakkılıç’ın 23 gün önce dünyaya gelen bebekleri, koronavirüs önlemleri kapsamında yoğun bakım ünitesine alınarak koronavirüs için sürüntü örneği gönderildi.

TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Yeni doğan bebek ile Hatice ve Nevzat Parlakkılıç’ın yapılan koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı. Küçük bebek ve ailesi hastanede tedavi altına alındı.

23 GÜN SONRA HASTALIĞI YENDİ

Genel durumu iyi olan ve tedavi altına alınan bebek 23 gün sonra korona virüsü yenerek taburcu edildi. Küçük bebek alkışlarla, daha önce korona virüsü yenen anne ve babasına kavuştu.

Adeta yeniden hayata döndüklerini belirten Parlakkılıç çifti, büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederek, başta yeni doğan yoğun bakım doktorları ve hemşireleri olmak üzere tüm hastane çalışanlarına teşekkür ettiler.

(İHA)

Koronalı doğan bebek, alkışlarla taburcu edildi

Koronalı doğan bebek, alkışlarla taburcu edildi ile ilgili etiketler Kocaeli Koronavirüs Korona Bebek Darıca
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.