Kocaeli'de iki aile sokak ortasında birbirine girdi

Kocaeli'ye bağlı Dilovası ilçesinde park meselesi nedeniyle iki aile arasında kavga çıktı. Görüntülerin adeta savaş alanını andırdığı olayda, polis ekipleri havaya ateş açmak zorunda kaldı.

Olay, Dilovası Mimar Sinan Mahallesi 557 Sokak üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, iki aile arasında evlerinin önüne tır park edilmesi konusunda tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki aileden çok sayıda kişi sokak ortasında birbirine girdi. Tekme ve yumruklarla birbirine saldıran iki aileyi görenler durumu polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

ATEŞ AÇARAK AYIRDILAR

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, kavgayı yatıştırmak için havaya ateş açtı. Sokak üzerinde uzun süren kavga, polis ekiplerinin araya girmesi sonucu yatıştırıldı. Olaya karışan aile bireyleri, ifadelerinin alınması için polis merkezine götürüldü. Polis ekiplerinin yeni bir kavga yaşanmaması adına sokak üzerinde önlem aldığı öğrenildi.

(İHA)

Kocaeli'de iki aile sokak ortasında birbirine girdi

Kocaeli'de iki aile sokak ortasında birbirine girdi ile ilgili etiketler Kocaeli Dilovası Kavga polis

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.