Kocaeli'de halk otobüsü şoförü iftar yemeğini yolcu ile paylaştı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde halk otobüsünün sürücüsü Arif Korkmaz, iftar vaktinde yanında bulunan yemeğini otobüsteki oruç tutan yolcu ile paylaştı. Sürücü ve yolcunun kameraya yansıyan diyalogları ise sosyal medyada büyük ilgi ördü.

Kocaeli'nin İzmit ilçesi ile Körfez Hereke bölgesi hattında hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşımpark'a ait halk otobüsü Körfez ilçesinde seyir halindeyken akşam ezanı okundu.

Kocaeli'de halk otobüsü şoförü iftar yemeğini yolcu ile paylaştı

Bu sırada oruçlu olan halk otobüsü sürücüsü Arif Korkmaz, otobüste bulunan yolcuya “Niyetli misin?” diye sordu. Yolcunun oruçlu olduğunu söylemesi üzerine Korkmaz, vatandaştan oruçlarını açmak için 5 dakika mola vermek için izin istedi. Vatandaşın sorun olmayacağını söylemesi üzerine Kokmaz halk otobüsünü yol kenarında durdurdu.

Kocaeli'de halk otobüsü şoförü iftar yemeğini yolcu ile paylaştı - Resim : 2

ORUÇLARINI AÇIP YOLA DEVAM ETTİLER

Daha sonra Korkmaz, suyunu ve yemeğinin yarısını otobüste bulunan vatandaş ile paylaştı. Kokmaz, oruçlarını açmalarının ardından tekrar yola devam etti. Vatandaş ise Korkmaz’a teşekkür etti. Yaşanan olay halk otobüsü içerisinde bulunan yol güvenlik kameralarına yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük ilgi gördü.

Kocaeli'de halk otobüsü şoförü iftar yemeğini yolcu ile paylaştı - Resim : 3

 

Kocaeli'de halk otobüsü şoförü iftar yemeğini yolcu ile paylaştı ile ilgili etiketler oruç Kocaeli İzmit halk otobüsü Arif Korkmaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.