Elini sokan arıyı bıçaklamak isterken hastanelik oldu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kurban keserken kolunu sokan arıya bıçakla müdahale etmek isteyen vatandaş, yanlışlıkla elini kesti.

Tüm yurtta olduğu gibi Kocaeli’de de Kurban Bayramı’nın ilk gününde acemi kasaplar hastanelere akın etti.

Kurban kesmeye çalışırken elindeki bıçak veya satırla kendini yaralayan ya da hayvanın tekmesiyle yaralanan vatandaşlar hastanelere koştu. Ambulans ya da kendi imkanları ile hastanelere gelen vatandaşlar hastanelerin acil ünitelerinde tedavi altına alındı.

ARIYI BIÇAKLA UZAKLAŞTIRMAK İSTERKEN HASTANELİK OLDU

 İzmit ilçesinde kurbanlık keserken kolunu sokan arıyı uzaklaştırmaya çalışan Yüksel İnce isimli vatandaş ise elini kesti.

Kocaeli Devlet Hastanesine gelen İnce’nin eline ekipler tarafından eline dikiş atıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen İnce, “Kurbanımızı kestik. Eti parçalarken elimi arı soktu. Onu kovalamaya çalışırken, bıçak elime değdi. Ciddi bir şey yok. Birkaç dikiş atıldı. Allah beterinden korusun” dedi.

(İHA)

Elini sokan arıyı bıçaklamak isterken hastanelik oldu - Resim : 2

Elini sokan arıyı bıçaklamak isterken hastanelik oldu ile ilgili etiketler Kocaeli İzmit Arı Kurban Bayramı kasap

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.