Kocaeli'de aşeren anne adayı Vali Hüseyin Aksoy'dan yardım istedi

Kocaeli'nde yaşamını sürdüren hamile bir kadın, sosyal medya hesabından sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evden çıkamadığını belirterek, Valilik hesabından erik ve karpuz istedi. Söz konusu istekler Valilik tarafından yerine getirildi.

Gölcük ilçesi Piyalepaşa Mahallesi'nde oturan hamile kadının, sosyal paylaşım sitesi üzerinden Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve Valilik hesabını etiketleyerek talep ettiği yardıma anında karşılık verildi.

KARPUZ VE ERİK AŞERDİ

Hamile kadının, "Saygıdeğer Valim, öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum. Rabbim bu mübarek ayda bu berbat hastalıktan bizi alsın çıkarsın inşallah. Benim bir maruzatım olacak, ben iki canlıyım ondan dolayı çıkamıyorum dışarı bile fakat canım karpuz ve erik istiyor." paylaşımı üzerine Vali Aksoy'un talimatıyla yetkililer aileyle irtibat kurdu.

İSTEĞİ YERİNE GETİRİLDİ

Hamile kadının istedikleri temin edilerek kendisine ulaştırıldı.

Sosyal medya hesabından gelen ikramın fotoğrafını paylaşan hamile kadın, "Öncelikle bana zaman geçmeden isteklerimi yetiştiren devletimize ve Valimize çok teşekkür ediyorum. Bu mübarek günde yüzümü güldürdünüz, Rabbim de hepimizi güldürsün. Art arda gelenler bitmiyor, Allah sizden razı olsun." ifadelerini kullandı.

Kocaeli'de aşeren anne adayı Vali Hüseyin Aksoy'dan yardım istedi

Kocaeli'de aşeren anne adayı Vali Hüseyin Aksoy'dan yardım istedi ile ilgili etiketler Kocaeli Gebze Koronavirüs Korona Karpuz aşermek erik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.