Kocaeli ve Sakarya'da yarın 26 Mart Cuma okullar tatil mi?

Kocaeli ve Sakarya’da devam eden kar yağışı nedeniyle yarın 26 Mart 2021 Cuma gününde okullarda kar tatili var mı sorusu gündeme geldi. Öğrenciler ve veliler valiliklerden gelecek kar tatili haberini bekleye başladı. Yarın 26 Mart 2021 Cuma okullar tatil mi?

Yoğun kar yağışı yurdumuzun bazı bölgelerin etkisini devam ettiriyor. Gece saatlerinde başlayan ve sabahleyin de etkisi arttıran kar yağışından Kocaeli ve Sakarya illeri de nasibini aldı. Meteoroloji Genel Müdürülüğü’nden yapılan son açıklama ile beraber Kocaeli’nde 2 gün önce başlayan kar yağışları etkisini sürdürdü.

Kentin özellikle yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar yağışları ile beraber kar kalınlığının bazı yerlerde 10 cm’ye kadar çıktığı gözlemlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri etkili olan kar yağışına karşı, yağışın etkili olduğu bölgelerde yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız devam ettirdi.

Yoğun kar yağışı Sakarya’da da etkisini gösterdi. Yüksek kesimlerde hayatı olumsuz yönde etkileyen kar yağışı, şehir merkezinde ise çocukların eğlencesi olurken Sakarya Büyükşehir Belediyesi ise il genelinde karla mücadelesini sürdürdü.

Sakarya'nın 16 ilçesinde etkili olan kar yağışı Hendek, Akyazı, Taraklı, Pamukova, Geyve, Sapanca, Kocaali, Karasu ilçelerinin yüksek kesimlerimde etkili oldu.

Kocaeli ve Sakarya’da Yarın 26 Mart Cuma Okullar Tatil Mi?

Kocaeli ve Sakarya valiliklerinden henüz kar tatili ile ilgili bir haber yayınlanmadı.

Kocaeli ve Sakarya'da yarın 26 Mart Cuma okullar tatil mi? ile ilgili etiketler Kocaeli Sakarya Kar tatili okullar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.