Kocaeli Gebze'de öğrenci servisi dereye uçtu! Çok sayıda yaralı var... Valilik'ten ilk açıklama geldi!

Kocaeli Gebze İlçesi Beylikbağı Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında, bilinmeyen bir nedenden dolayi kontrolden çıkan öğrenci servisi, refüjden dereye uçtu. Feci kazada ilk belirlemelere göre 2'si ağır 25 kişi yalanırken aracın çarptığı kadın ve bir öğrenci yaşamını yitirdi.Valilikten olayla ilgili ilk açıklama geldi.

Gebze İlçesi Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi ile Fikri Altıokka caddesi kesiştiği üzerinde meydana gelen trafik kazasında öğrenci servis minibüsü kontrolden çıkarak refüjden dereye uçtu.

ÇOK SAYIDA EKİP OLAY YERİNDE

Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans, itfiaye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara müdahalede bulunuyor.

SIKIŞAN YOLCULAR VAR

Araç içerisinde sıkışan yaralıları kurtarma çalışmaları sürüyor.

İÇİNDE ÖĞRENCİLER VAR

Servis kazasıyla ilgili gelen ilk bilgilere göre araç içerisinde öğrenciler vardı. Sağlık ekipleri, yaralı öğrencilere müdahalelerini gerçekleştiriyor.

VALİLİK'TEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Kazanın ardından Kocaeli Valiliği'nden de bir açıklama yapıldı. Vali Seddar Yavuz, öğrenci servisinin bağlantı köprüsünden aşağıya devrildiğini belirterek, çevre ilçelerden olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildiğini dile getirdi.

YARALI SAYISI NET DEĞİL

Sağlık, itfaiye ve güvenlik ekiplerinin gereken müdahaleyi yaptığını aktaran Yavuz, yaralıların ambulanslarla hastanelere sevk edilmeye devam ettiğini kaydetti. Vali Yavuz, yaralı sayısının şu anda netleşmediğini sözlerine ekledi.

Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans, itfiaye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara müdahalede bulunuyor. Servisin Emlak Konut Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıdığı öğrenildi.

BİRİ ÖĞRENCİ İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Feci kazada ilk belirlemelere göre 2'si ağır 25 kişi yaralanırken, biri öğrenci olmak üzere 2 kişinin de hayatını kaybettiği öğrenildi. 

İşte olay yerinden ilk görüntüler...

Kocaeli Gebze'de öğrenci servisi dereye uçtu! Çok sayıda yaralı var... Valilik'ten ilk açıklama geldi!

Kocaeli Gebze'de öğrenci servisi dereye uçtu! Çok sayıda yaralı var... Valilik'ten ilk açıklama geldi! - Resim : 2

Kocaeli Gebze'de öğrenci servisi dereye uçtu! Çok sayıda yaralı var... Valilik'ten ilk açıklama geldi! - Resim : 3

Kocaeli Gebze'de öğrenci servisi dereye uçtu! Çok sayıda yaralı var... Valilik'ten ilk açıklama geldi! ile ilgili etiketler Kocaeli servis
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.