Kocaeli 11 Mart okullar, üniversiteler tatil mi? Cuma Kocaeli Valiliği son dakika kar tatili

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Kocaeli'de yarın okullar tatil mi sorusu gündemde. Aybar kar fırtınasının etkili olacağı Kocaeli'de valilikten gelen son dakika açıklaması öğrenciler tarafından yakından takip edildi. Peki, Kocaeli'de 11 Mart Cuma okullar ve üniversiteler tatil olacak mı? İşte, Kocaeli Valiliği son dakika kar tatili açıklaması…

Meteoroloji ile AKOM’dan gelen son dakika yoğun kar yağışı uyarılarının hemen ardından Kocaeli'de gece saatlerinde başlayan kar yağışları etkisini iyice arttırdı. 10 Mart Perşembe gününde Kocaeli'de okullar tatil ilan edilirken öğrenciler şimdi de 11 Mart Cuma okullar tatil mi sorusuna yanıt aradı.

Kocaeli 11 Mart okullar, üniversiteler tatil mi? Cuma Kocaeli Valiliği son dakika kar tatili

Kocaeli'de 11 Mart Okullar Tatil Mi?

10 Mart Perşembe gününden 14 Mart Pazartesi gününe kadar ildeki bütün resmi ve özel temel eğitim ve orta öğretim kurumlarında, halk eğitim merkezlerinde, özel eğitim kurslarında ve diğer kurslarda yüz yüze eğitime ara verildi.

Kocaeli'de 11 Mart Cuma gününde okullar tatil ilan edildi.

Kocaeli 11 Mart okullar, üniversiteler tatil mi? Cuma Kocaeli Valiliği son dakika kar tatili ile ilgili etiketler Kocaeli Kar tatili kocaeli valiliği okullar üniversiteler
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.