Koca yürekli simitçiden bütün ilçeyi ayağa kaldıran kampanya!

Kocaeli’nin Derince ilçesinde simitçilik yaparak geçimini sağlayan Erkan Ayhan, tüm dünyaya örnek bir davranış sergiledi. Televizyonda okula ayakkabısız ya da çok eski ayakkabılarla gittiğini gördüğü çocuklar için bot kampanyası başlattı.

Başlattığı kampanyayı üzerinde “Minik bedenlerin minik ayakları üşümesin” yazan tişörtüyle gezerek duyurdu. Derince esnafı ve halkından da büyük destek kampanya sayesinde 200 çiftin üzerinde bot topladı. Hedefininse bin çift olduğunu belirten Simitçi Erkan Ayhan, Demet Akalın başta olmak üzere tüm ses sanatçılarından destek beklediğinin altını çizdi.

simitAi

Giriştiği kampanyanın sonucunda öğrencileri gönderdiği botları giyerken görmekten çok mutlu olacağını söyleyen Ayhan, “Kocaeli’nde yaklaşık 14 senedir simit satmaktayım. Simit satarken ben bu yardım projeleriyle yardım etmeye çalışıyorum insanlarımıza. 15 Temmuz Şehitleri’miz olsun Arakan olsun Gazze olsun Yemen olsun buralara devamlı yardımlarım ulaştı. Geçen gün evimde televizyon seyrederken köy okullarındaki kardeşlerimizi fark ettim. Ayaklarında ayakkabı yoktu. Bunun için ben bir bot kampanyası düzenlemek istedim. Şu anda 200 çiftin üzerinde botumuz var. Bu botlarımı Allah nasip kısmet ederse çok yakın bir zamanda okulların ikinci döneme başlamasıyla birlikte kardeşlerimize ulaştıracağız.

Buradan ben ses sanatçılarına seslenmek istiyorum. Özellikle Demet Akalın hanımefendiye, Demet ablama. 15 Temmuz’da Demet ablam bana çok büyük destekte bulunmuştu. Ben Demet Akalın’dan bu kardeşlerimize yardım etmesini rica ediyorum ve tüm sanatçılarımızdan bu desteği istiyorum. Allah rızası için bir çift bot diyorum herkese” dedi.

Başlattığı kampanya ile ilçeyi ayağa kaldıran Ayhan esnaftan tam destek görüyor. Onlara simit satarken aynı zamanda bir çift bot da onlardan alıyor. Derince’de esnaflık yapan Abdullah Yıldırım Ayhan’a destek verenlerden sadece biri.

kampanya

Koca yürekli simitçiden bütün ilçeyi ayağa kaldıran kampanya! ile ilgili etiketler Kocaeli simitçi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.