Koca vahşeti! Eşini boğazından defalarca bıçakladı

Kırıkkale'de tartıştığı eşini boğazından bıçaklayarak öldüren kişi, komşuların ihbarı üzerine gelen polis ekiplerine kapıyı açmamak için direndi. Polisler, zorla açtıkları kapının ardında kanlar içindeki talihsiz kadını buldu.

Kırıkkale'de Etiler Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerindeki bir apartman dairesinde meydana gelen olayda; bir apartmanın 3'üncü katında oturan Hacer Başkaya (26) ile eşi Sezer Başkaya (29) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sezer Başkaya, eşini ekmek bıçağıyla boğazından defalarca bıçaklayarak yaraladı.

Koca vahşeti! Eşini boğazından defalarca bıçakladı

Komşuların kavga sesleri üzerine yaptığı ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese giden ekiplere kapıyı açmayan şahıs direndi. Kapıyı açarak içeri giren polis ekipleri, Hacer Başkaya'yı kanlar içerisinde yerde gördü. İlk müdahalesi önce polis ekiplerince ardından da sağlık görevlilerince olay yerinde yapılan kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. 4 yaşında bir oğlu bulunan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan ekipler, Sezer Başkaya'yı gözaltına alırken suç aleti bıçağa da el konuldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sezer Başkaya, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

Koca vahşeti! Eşini boğazından defalarca bıçakladı ile ilgili etiketler Kırıkkale cinayet kadına şiddet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.