Koca: Temaslı taramasında daha etkiniz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsle mücadele kapsamında son haftalarda operasyon ölçeğinin büyütüldüğünü ve temaslı taramasında daha etkin olduklarını açıkladı. Koca, "Tedaviyi erkenden başlatıyoruz. Yerel tedbirler uyguluyoruz. Sizden tek isteğimiz şu: Maske ve mesafe kuralıyla virüsten kendinizi korumanız." dedi.

Sağlık Bakanı Koca, operasyon ölçeğinin büyütüldüğünü belirterek, temaslı taramada daha etkin olunduğunu açıkladı. Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşlardan kendilerini meske ve mesafe kuralıyla korumaları çağrısını yineledi.

Bakan Koca'nın açıklaması şu şekilde;

"Son haftalarda operasyon ölçeğimizi büyüttük. Temaslı taramasında daha da etkiniz. Test sayılarımızı artırdık. Tedaviyi erkenden başlatıyoruz. Yerel tedbirler uyguluyoruz. Sizden tek isteğimiz şu: Maske ve mesafe kuralıyla virüsten kendinizi korumanız."

Koca: Temaslı taramasında daha etkiniz

Koca: Temaslı taramasında daha etkiniz ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Koronavirüs maske sosyal mesafe
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.