Koca, Rus mevkidaşı ile korona aşısını görüştü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Rus mevkidaşı ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmenin merkezinde ise koronavirüs aşı geliştirme çalışmaları vardı. Koca ile Mikhail Murashko iki ülke arasında sağlık alanında yapılacak işbirliğini de ele aldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Rus mevkidaşı Mikhail Murashko ile akşam saatlerinde bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabından Murashko ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin bilgi verdi. 

Koca, görüşmeyle ilgili paylaşımında “COVID-19 aşı çalışmaları başta olmak üzere, sağlık alanında iş birliği içinde olduğumuz konular ve yer aldığımız uluslararası faaliyetler üzerinde fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Koca, Rus mevkidaşı ile korona aşısını görüştü

Rusya, önceki gün geliştirdikleri Kovid-19 aşısı Sputnik V hakkında müjdeli haberi vermişti. Buna göre, Sputnik V adlı aşı insan deneylerinde yüzde 90'ın üzerinde etkili olmuştu.

 

Koca, Rus mevkidaşı ile korona aşısını görüştü ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Mikhail Murashko Rusya Sağlık Bakanı Sputnik V aşı kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.