Rahmi Koç 'sıra beklemem' dedi... Bill Gates sıra bekledi...

Ünlü iş adamları Bill Gates ve Rahmi Koç bugün ilginç haberler ile gündeme geldi. Koç, yaptığı açıklamada yemek beklemekten hoşlanmadığını belirtirken, Gates aynı gün bir restoran önünde sıra beklerken görüntülendi. Bu ilginç olay, "Zengin var, zengin var..." yorumları yapılmasına neden oldu

Dünyayı kasıp kavuran "Müzede Selfie Günü" için binlerce insan müzelere akıp edip çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaştı.

Bu akıma Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç da katıldı. Ünlü iş insanı Hasköy’de yer alan Rahmi Koç Müzesi’ni ziyaret edip, selfilerini sosyal medya hesabında yayınladı.

Öte yandan, Rahmi M. Koç, Üst Düzey Yöneticiler toplantısında gazeteci Rıdvan Akar’a iş yaşamındaki deneyimlerini, liderlik anlayışını, dünyaya bakışını ve iş yaşamı dışındaki zevklerini anlattı.

Rahmi Koç sohbette, "Benim zaman anlayışımda, bir yere gidiyorken benzin alınması, lastik şişirilmesi, gıda alınmasına katiyen tahammülüm yoktur. Hele lokantada yemek beklemekten hiç hoşlanmam." dedi.

Sabırsız bir insan olduğunu belirten Koç, "Çünkü zamanın benim için büyük kıymeti var. Lüzumsuz, manasız, sebepsiz vakit geçirmeye hiç tahammülüm yoktur." ifadelerini kullandı.

BILL GATES YEMEK SIRASINA GİRDİ!

Bu arada, ilginç bir tesadüf sonucu, Rahmi Koç'un bu açıklamaları basına yansıdığı gün dünyanın en zengin ikinci adamı Bill Gates, ABD'nin Seattle eyaletinde, bir restoranın önünde sıra bekledi.

İngiliz Daily Mail'in haberine göre, 63 yaşındaki Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Dick's isimli bir fastfood restoranı önünde burger almak için sıra beklerken görüntülendi. / SuperHaber

Rahmi Koç 'sıra beklemem' dedi... Bill Gates sıra bekledi... ile ilgili etiketler Rahmi Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.