Koç dolunayı 20 Ekim'de başlıyor! Burçlar nasıl etkilenecek? Sağlık sorunlarına dikkat!

Koç dolunayı 20 Ekim Çarşamba saat 17.57'de başlıyor. Koç burcunun 27. derecesinde gerçekleşecek Koç dolunayı aldığımız kararları etkileyebilir. Öte yandan riskli ortamdan kaçınmamız gereken koç dolunayı günlerinde beklenmedik sağlık sorunları da baş gösterebilir. Peki koç dolunayının etkileri ne olacak? Hangi burçlar koç dolunayından etkilenecek?

20 Ekim Çarşamba akşamında gerçekleşecek olan koç dolunayı için artık geri sayım başlado. Uzmanlar ve astrologlar, hayatımızdaki büyük değişimlere hazır olmamız gerektiğini söylüyor. Hedeflerimizi, gerçekleştirmek istediklerimizi nasıl ve ne zaman yapmamı gerektiğin Koç Dolunayı belirleyecek.

Koç dolunayı ile başlayacak olan büyük enerji, bize amaçlarımızı sorgulatabilir. Risk almaya en istekli zamanlarımız koç dolunayı ile birlikte başlayacak. Ancak kimi astrologlar bu zamanda risk almanın doğru olmadığı görüşünde birleşiyor.

Koç dolunayının etkileyeceği burçlar sırasıyla Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak olacak.

KOÇ DOLUNAYI'NIN ETKİLERİ NELERDİR?

Kavga ve öfke patlamalarına karşı, ayrıca her türlü kaza durumuna karşı da dikkatli olmak gerekir. Özellikle aşırı hıza, yangın, patlama durumlarına dikkat! Dünyada deprem, yanardağ, yangın ya da savaş haberleri gündemde olabilir! Koç Dolunayı en çok burcu ya da yükseleni Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak olanları etkileyebilir, hayatınızın bir alanında büyük bir bitiş ya da başlangıç yaşayabilirsiniz!

Koç dolunayı 20 Ekim'de başlıyor! Burçlar nasıl etkilenecek? Sağlık sorunlarına dikkat!

Sağlıkta baş bölgesi, migren atakları, ateşli rahatsızlıklar, vertigo, kazalar, kesikler, yaralanmalar, bel bölgesi, böbrekler, şeker rahatsızlıkları idrar yolu enfeksiyonları, üreme organlarında bazı hassasiyetler meydana gelebilir.

Koç dolunayı 20 Ekim'de başlıyor! Burçlar nasıl etkilenecek? Sağlık sorunlarına dikkat! ile ilgili etiketler burç koç dolunayı 20 ekim koç dolunayı koç dolunayının etkileri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.