Klozetten zehirli monitör kertenkelesi çıktı: 3 dakika bakıştık!

İngiltere'de yaşayan 37 yaşındaki Jason Kingman, Tayland'da sürüngenle yüz yüze geldi. Tayland'ın Pathum Thani bölgesinde bir tuvaletten monitör kertenkelesi çıktı. Üç dakikalık bir bakışma yarışmasından sonra, kertenkele geldiği gibi geri döndü. Asya su kertenkelelerinin hafif zehirli bir ısırığı var ve agresif olabilirler.

Görüntüler, 21 Ocak'ta Tayland Pathum Thani'deki klozetten çıkan devasa bir sürüngeni gösteriyor. Tayland'ı turist olarak ziyaret eden Jason, 'Kız arkadaşım beni aradı ve tuvalette pis bir şeyin hareket ettiğini' söyledi.

"Bu garip" diye düşündüm ve bunun bir kertenkele olacağını hiç düşünmedim.

'Ne olduğunu görünce çok şaşırdım. Bahçemizde yaşayan bir sürü var ama ilk defa tuvaletimizde birini gördüm.'

Chantima, tuvaleti kullanmak üzereyken kasenin içinde hareket eden karanlık bir figür fark ettiğini söyledi.

Daha sonra, monitör kertenkelesi olduğu ortaya çıkan tuhaf nesneyi kontrol etmek için Jason'ı ararken telefonunu kayıtta bıraktı.

Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, Chantima, 'Dışarıda böcek ilacı püskürten insanlar vardı. Sanırım monitör kertenkelesi kaçmaya çalışıyordu, bu yüzden tuvaletimizin içine saklandı.' 

Gravesend'de yaşayan 37 yaşındaki Jason Kingman ve 45 yaşındaki ortağı Chantima Chairisuk, yaratığın arkasını dönüp borunun içinde kaybolmadan önce üç dakika boyunca tehditkar bir şekilde bakışını izledi.

Klozetten zehirli monitör kertenkelesi çıktı: 3 dakika bakıştık! ile ilgili etiketler Tayland Kertenkele klozet monitor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.