Klopp'tan Ozan Kabak için övgüler!

Milli yıldız Ozan Kabak için övgüler yağdı! Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp, Ozan Kabak ile ilgili övgü dolu açıklamalarda bulundu. Alman teknik adam, milli futbolcunun kendini kanıtladığını belirtti.

Jürgen Klopp'tan Ozan Kabak açıklaması! Liverpool ile birlikte zamanında birçok dünya devini çalıştıran Alman teknik adamdan milli yıldıza övgüler...

Liverpool'da savunma hattının sakatlıklarının ardından Ozan Kabak ile sözleşme imzalayan Jürgen Klopp, milli yıldız ile ilgili açıklamalarda bulundu. Hem İngiliz ekibinde hem de A Milli Takım'da iyi performans sergileyen Ozan Kabak için Alman teknik patrondan güzel sözler geldi. Fanatik'in haberine göre; Jürgen Klopp, "Ozan Kabak ve Nat Phillips gerçekten iyi gidiyor ve umarım böyle devam edecekler. Her zaman zamana ihtiyaç olduğunu söyledim. İşler gelişmeli ve oyuncular birbirlerine alışmalı. Onlar kaliteli futbolcular. Birlikte 8 maça çıktılar. Daha fazla maçta birlikte oynayabilirlerdi. Onlar adına gerçekten çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Milli futbolcumuzun bir şeyleri kanıtladığını söyleyen teknik patron, "Oynadığı son iki takımla şanslı değildi, biri düştü ve diğeri muhtemelen düşecek. Dünya futbolunda hiç kimse onun kalitesinden gerçekten şüphe duymuyordu ama bu büyük adımı atıp öncekinden daha fazla maç kazanmak önemli. Bunu gösterebilmesi onun için gerçekten çok iyi. Biz ikna olduk ama ilerisi ne gösterir bilemiyorum. O gerçekten bir şeyleri kanıtladı" açıklamalarında bulundu.

Klopp'tan Ozan Kabak için övgüler! ile ilgili etiketler Premier Lig A milli futbol takımı Ozan Kabak Jürgen Klopp Liverpool
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.