Klopp ve Guardiola ödül töreninde şakalaştı!

İngiltere Futbol Yazarları Derneği'nin ödül törenine katılan Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp ile Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola'nın şakalaşması, törene damga vurdu.

İngiltere’nin Manchester kentinde düzenlenen Futbol Yazarları Derneği 2019 Ödülleri töreni, ligde amansız bir şampiyonluk yarışında olan Manchester City ile Liverpool’un menajerlerinin şakalaşmasına sahne oldu. Liverpool’u çalıştıran Jürgen Klopp ile Manchester City’nin başındaki Pep Guardiola, geçen sezonun değerlendirmesinde birbirlerine takıldılar.

Geçen yıl Premier Lig’de nefes kesen bir yarışa giren iki isimden zafere Pep Guardiola ulaşırken, Klopp ise takımını Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna taşımıştı. Önceki sezon 100, geçen sezon ise 98 puanla şampiyon olan Manchester City’nin başarılı çalıştırıcısı Pep Guardiola, 2017-2018 sezonunu 97 puanla ikinci sırada tamamlayan ancak Şampiyonlar Ligi’nde zafere ulaşan Liverpool’un hocası Jurgen Klopp’a “Kupaları takas edebiliriz” diyerek takıldı.

Klopp ve Guardiola ödül töreninde şakalaştı!

"DAKİKALAR İLERLEDİKÇE UMUTLANDIM AMA..."

Liverpool’un Alman çalıştırıcısı Jurgen Klopp ise, Manchester City kaptanı Vincent Kompany’nin takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olduğu Leicester City maçındaki muhteşem golünü izlerken neler hissettiğini anlattı. Ligin sondan bir önceki haftasında atılan kritik golü eşiyle birlikte izlediğini belirten Klopp “Akşam eve geldiğimde eşim ‘Gel maçı seyredelim” dedi. Ben ise ‘İzlemek istediğimden pek emin değilim’ yanıtını verdim. Ama dakikalar ilerledikçe umutlanmaya başladım. Sonra Leicester City’ye yorulma emareleri gösterdiği için kızdım. Ve sonra Kompany ceza sahası dışından golü attı” dedi.

"KUPALARI TAKAS EDEBİLİRİZ"

Klopp’un hikayeyi anlatış şekli, salonda gülüşmelere neden oldu. Pep Guardiola ise bu hikayeye karşılık “Ben Klopp’un bir gece yaşadığını, Liverpool’un her son dakikada bulduğu golde yaşıyorum” diyerek cevapladı.

En son Barcelona’nın başındayken kazandığı Şampiyonlar Ligi kupasını yeniden kaldırmak istediğini belirten Pep Guardiola, en son şampiyonluğunu 1990 yılında yaşayan Liverpool’un hocasının da Premier Lig kupasını istediğinden emin olduğunu söyleyerek “Belki de kupaları takas edebiliriz” ifadesini kullandı.

Klopp ve Guardiola ödül töreninde şakalaştı! ile ilgili etiketler Premier Lig Pep Guardiola Jürgen Klopp İngiltere Futbol Yazarları Derneği Manchester
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.