Klip çekimi için İstanbul'a gelen DJ Akman gözaltına alındı

'Son Nefes', 'Seninle İlk Defa' şarkılarıla 2000'li yıllara damga vuran rap şarkıcı DJ Akman, klip çekimi için geldiği İstanbul'da gözaltına alındı.

DJ Akman olarak tanınan rap şarkıcısı Osman Kurnaz, klip çekimi için geldiği İstanbul'da replika silahların gerçek sanılması sebebiyle gözaltına alındı. DJ Akman, silahlarla birlikte emniyete götürüldükten sonra serbest bırakıldı.

Belçika'dan klip çekimi için İstanbul'a gelen DJ Akman, Arnavutköy'de bir depoda çekilecek klip için replika silahların satıldığı bir yerden 3 oyuncak tabanca ve 5 tanede uzun namlulu içi boş silah ve teçhizat yelekleri aldı. DJ Akman ve ekibi trafikte seyir halinde ilerlerken polis tarafından durduruldu.

EKİBİYLE BİRLİKTE GÖZALTINA ALINDI

Show Haber'in aktardığı bilgilere göre; polisler arabada arama yapıp silahları görünce DJ Akman ve ekibini gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen şahsıların ifadelerine başvuruldu.


SİLAHLARIN REPLİKA OLDUĞU ANLAŞILINCA SERBEST KALDILAR


O sırada silahları incelemek üzere Organize Şubeden de polisler geldi. Bir süre yapılan incelemelerin ardından silahların replika silah olduğu anlaşıldı. DJ Akman ve ekibi ise yapılan işlemlerin ardından serbest kaldı.

 

 

Klip çekimi için İstanbul'a gelen DJ Akman gözaltına alındı ile ilgili etiketler DJ Akman Gözaltı Osman Kurnaz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.