Klinikteki oksijen tüpü patladı! Binada can pazarı yaşandı!

Mısır’ın başkenti Kahire’nin kuzeyindeki Beheira Valiliği’nde yer alan Damanhour'daki bir klinikte oksijen tüpü patladı. Patlama sonucu klinikte yangın çıkarken, 14 kişi yaralandı. Binada mahsur kalan insanları kurtarmak için halk adeta seferber oldu.

Mısır’ın başkenti Kahire’nin kuzeyindeki Beheira Valiliği’nde yer alan Damanhour'daki bir klinikte oksijen tüpü patladı.

BİNANIN DÖRDÜNCÜ KATINDA BÜYÜK PATLAMA

Kliniğin bulunduğu binadaki 4 dairenin ağır hasar aldığı ifade edilirken, sivil savunma ekiplerinin müdahalesi sonucu klinikte bulunan diğer oksijen tüplerinin patlamasının engellendiği bildirildi.

İNSANLAR BİNADA MAHSUR KALDI

Klinikte meydana gelen patlama anı çevrede bulunan vatandaşlar tarafından anbean kaydedilirken, patlama sonrası çevredekilerin mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için seferber olduğu görüldü.

Klinikteki oksijen tüpü patladı! Binada can pazarı yaşandı! ile ilgili etiketler Kahire patlama oksijen tüpü klinik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.