Klima çalan hurdacıya uçan tekmeli müdahale

Antalya'da bir apartmana bağlı olan klimayı çalmaya kalkışan hurdacı, vatandaşlar tarafından yakalanıp polise teslim edildi.

Olay, Örnek Mahallesi'nde bulunan apartmanda yaşandı.

VATANDAŞLAR FARK ETTİ

Edinilen bilgiye göre, duvardan atlayarak apartmanın bahçesine giren hurdacı karı-koca, apartmanın klima motorlarından bir tanesini sökerek çalmaya kalkıştı. Klima motorunu söktükleri sırada etrafa saçılan klima gazını gören bir vatandaşın bağırması üzerine hurdacılar, apartmanın bahçesinden dışarıya çıkardıkları klimayı bırakarak kaçmaya kalkıştı.

UÇARAK YAKALADI

Külliye Camii önünde bıraktıkları arkası sepetli motosikletle kaçmaya çalışan hurdacılardan erkek olan kendisini takip eden vatandaş tarafından adeta uçarak yakalandı. Koşarak arkasından geldiği hırsızın bir anda üzerine atlayan vatandaş, neye uğradığını anlamayan hırsızı diğer vatandaşların yanına getirdi. Kadın hurdacı ise olay yerinden kaçtı.

EKİPLERE TESLİM EDİLDİ

Adının Kadir U. olduğu belirlenen şüpheliyi vatandaşlar, polis ekipleri gelene kadar beklettikten sonra ekiplere teslim etti. Klimadan etrafa saçılan gazın tehlike oluşturacağını düşünen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibi müdahalede bulunarak gazı kesti.

Şüphelilere ait olduğu belirlenen motosiklet de, sepeti üzerindeki hurdalarla birlikte çekici vasıtasıyla yediemin otoparkına kaldırıldı.

(İHA)

Klima çalan hurdacıya uçan tekmeli müdahale

Klima çalan hurdacıya uçan tekmeli müdahale - Resim : 2

Klima çalan hurdacıya uçan tekmeli müdahale ile ilgili etiketler Antalya polis hırsız Hırsızlık klima hurdacı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.