Klima bomba gibi patladı, ev küle döndü!

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde bir apartmanın birinci katında çalışmakta olan klima bomba gibi patladı. Patlama sonucu çıkan yangında ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Mahalledeki trafoda da patlama meydana gelirken, ilçe merkezinde elektrikler kesildi.

Aydın'da bulunan Eski Belediye Evleri’nin olduğu bölgedeki apartmanlarından birinde, çalışır durumda olduğu belirtilen klima bir anda bomba gibi patladı. Evin duvarının yıkıldığı olay sonucu çıkan yangında ev küle döndü.

Klima bomba gibi patladı, ev küle döndü!

Patlama sesi ile birlikte evden dumanların yükseldiğini gören çevre sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ederek yardım istedi. Bölgeye gelen ekipler yangını diğer katlara sıçramadan söndürdü.

Klima bomba gibi patladı, ev küle döndü! - Resim : 2

Aynı mahalleyi besleyen elektrik trafosunda da patlama meydana geldi. Aşırı sıcak ve herkesin elektrikli soğutuculara yüklenmesi sonucu trafoda patlama meydana geldiği belirtildi.

İHA

Klima bomba gibi patladı, ev küle döndü! ile ilgili etiketler Aydın klima patladı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.