Klavye Delikanlıları neden yayınlanmadı? Sevilen dizi final mi yapıyor? / VİDEO

"Klavye Delikanlıları bitti mi" sorusu tüm diziseverlerin aklını karıştırıyor. Show TV'de ekrana gelen komedi dizisi Klavye Delikanlıları yayın gününde yayınlanmadı. Dizinin resmi Twitter hesabından açıklama yapıldı. Peki Klavye Delikanlıları neden yok? Dizinin yayın günü olmasına rağmen Show Tv'nin yayın akışında görünmeyen dizi, bitiyor mu, yayından mı kaldırılıyor? söylentilerine yol açtı. Peki Klavye Delikanlıları ile ilgili gerçek ne? Klavye Delikanlıları yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

"Klavye Delikanlıları bitti mi" sorusu tüm diziseverlerin aklını karıştırıyor. Show TV ekranlarının sevilen dizisi Klavye Delikanlıları yeni bölümünü izlemek için televizyon başına geçen izleyici, diziyi gün ve saatinde yerinde göremedi. Dizinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre sevilen komedi dizisi Klavye Delikanlıları yeni bölümü yayın akışında yok. Dizinin takipçileri Kalvye Delikanlıları final mi yapıyor, yayından kalkacak mı sorularının yanıtını merak ediyor. Kadrosunda Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Sinan Çalışkanoğlu yer aldığı Klavye Delikanlıları bu akşam ekrana gelmeyecek. Dizi bitiyor mu? Klavye Delikanlıları neden yok? Peki Klavye Delikanlıları neden yok? Dizinin yayın günü olmasına rağmen Show Tv'nin yayın akışında görünmeyen dizi, bitiyor mu, yayından mı kaldırılıyor? söylentilerine yol açtı. Peki Klavye Delikanlıları ile ilgili gerçek ne? Klavye Delikanlıları yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

klabye

KLAVYE DELİKANLILARI BU AKŞAM NEDEN YOK, BİTİYOR MU?

Sanal ve gerçek dünya arasındaki gençlerin başlarından geçen tehlikeli maceraları konu alan Klavye Delikanlıları Salı akşamları ekrana geliyordu. Çakallarla Dans serisine imza atan yönetmen Murat Şeker ile Ali Tanrıverdi’nin senaristliğini üstlendiği komedi dizisi Klavye Delikanlıları artık yeni yayın gününde ekranda olacak. Reytinglerde istenilen sonucu alamayan dizinin, geçtiğimiz hafta yayınlanan 5. bölümü, Total grubunda 11. sırada, AB grubunda ise 19. sırada yer alabilmişti. Show TV yönetimi çareyi, dizinin yayın gününü değiştirmekte buldu. İlk 5 bölümü salı akşamları yayınlanan dizi, artık pazar günleri ekrana gelecek.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın yaptığı, dizinin kadrosunda Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Sinan Çalışkanoğlu yer alıyor. Klavye Delikanlıları yeni bölümüyle, Pazar 20.00'da Show TV'de olacak.

klavye_aAAklama

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yayıncı kuruluştan edinilen bilgilere göre Ekibin yeni operasyonu “Sosyal Medya Olimpiyatları”na başladığı, Kerem'in polisler tarafından alındığının dilden dile dolaştığı, Neriman'ın Hiko Dayı'ya kızları olduğunu itiraf ettiği ve Volki'nin yarışmaya gelen güzeller güzeli genç kızdan etkilendiği Klavye Delikanlıları yeni bölüm tanıtımı eğlenceli görüntülere sahne oldu.

KLAVYE DELİKANLILARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kendisini satmayacağına emin olduğu çocukluk arkadaşı Deniz’in ihanetine uğrayan Kerem, siber suçlar tarafından aranmaktadır. Annesi Semiha’nın, sevgilisi Selen’i, Veli Dayıoğlu’yla beraber yakaladığından da, siber suçlardan da bihaberdir. Tüm bunlar olurken kardeşi Tahir’in okulda yediği dayağı öğrenmiş ve kendisini lise çıkışındaki bir kavganın içinde bulmuştur. Hiko Dayı, Kerem’in arkasını kollamak için Veli Dayıoğlu’nun ifadesini alırken, Kuzen Volki yakalanma risklerinin olmadığı bir proje düşünmekle meşguldür. Kerem’in arandığının farkındadır ve onun kaderciliğinin başlarına bela olmasından korkmaktadır. Bayram ve Seyran, aralarındaki buzları eritip vakit geçirmek isteseler de planları sürekli suya düşmektedir. Kerem, panik ataklar geçirmeye devam ederken ekibimiz, alınlarının teriyle eğlenebilecekleri bir etkinliğe imza atmaya karar verirler; “Sosyal Medya Olimpiyatları!” Hazırlık aşamalarına başladıkları bu etkinlik sayesinde hem eğlenip hem eğlendirmeyi hedefleyen ekibimizi yine komik bir macera bekliyordur…

KLAVYE DELİKANLILARI KONUSU

İstanbul’un güzide semtlerinden Selimiye’de dünyaya gelen Bayram ve Kerem asosyal olarak büyümüş iki gençtir. İnsanlarla kuramadıkları bağlantıyı bilgisayarla kurmuşlar ve TROL olmuşlardır. Bayram ailesinin bütçesine katkı olsun diye babasının zoruyla bir tamirhanede çıraklık yaparken, Kerem ise hem annesiyle beraber işlettikleri peynirci dükkanına bakıyor hem de akşamları korsan taksiye çıkıyordur.

Trollük yaparak kazandıkları paranın dahi kurdukları hayalleri gerçekleştirmeye yetmeyeceğini düşündükleri günlerden geçerken, çocukluktan beri bizimkileri yoldan çıkaran Bayram’ın amca çocuğu Kuzen Volki Amerika’dan çıkagelir.

Teknoloji geliştikçe teknolojik suçlar da gelişiyordur. Kuzen Volki zenginlerin kredi kartından para indirmek için “yeni nesil dolandırıcılık” dümeni tezgahlar.

Ekibin ilk halkası Bayram ve Kerem’dir. Son halkası ise mezun olduğu üniversitenin idari işlerinde çalışıp zengin öğrencilere sınav sorularını satarak köşeyi dönen Seyran…

Kuzen Volki’nin uyanıklıklarıyla bir araya gelen ekibimizin felsefesi basittir. “Halkımızı değil, halkımızı sömürenleri sömürmek” Sanal dünya ile gerçek dünya arasındaki savaş başlamıştır…

KLAVYE DELİKANLILARI OYUNCULARI

hiko_dayA

RASİM ÖZTEKİN (HİKO DAYI)

44 yaşında. Üç tane aynı model pijama kumaşından şalvarı vardır. Sürekli tek renk tişört ve spor giyer. Kafasında kasket. Elinde tesbih. Gözünde güneş gözlüğü. Genç derviş.

Gelir kaynağı yok. Geçim derdi yok. Yaşama kaynağını insanların hayatını düzeltmeye çalışmaktan alıyor. Müdahaleci. Baskın karakter. Yolunu bulur. Yaşadığı aşkı yüreğine kazır. Kederinde ortağıdır neşenin olduğu gibi. Kulübede yaşar. Aforizmaların üstadıdır.

Eski sevdası Nergis yıllar sonra tekrar karşısına çıkınca bir süre afallar ama mahalleye yeni taşınacak olan Eczacı Ece hanım, Onun hikayesini finale taşıyacak olan kadındır.

Hiko dayının hikayesinin finali bir kitapçıda hayranlarına kendi yazdığı kitapları imzalarken sona erecektir.

kerem

KAAN YILDIRIM (KEREM TANRIVERDİ)

1986 doğumlu Kaan Yıldırım, Londra’da Brunel Üniversitesi Pazalama bölümünde eğitim aldı. Ardından oyunculuk eğitimleri almaya başlayan Kaan Yıldırım ilk kez Kayıp dizisinde yer aldı. Televizyonda Ulan İstanbul, Adı Mutluluk ve Kalbim Yangın Yeri yapımlarında oynadı. Yok Artık ve Ümmü Sıbyan: Zifir filmlerinin yapımcısı olan oyuncu Yok Artık 2 filminin hem yapımında hem de oyuncu kadrosunda yer aldı. 2017’de vizyona giren Bölük filminin başrol oyuncularından Kaan Yıldırım Klavye Delikanlıları’nın Kerem’i olarak izleyici karşısına çıkacak.

volki

URAZ KAYGILAROĞLU (KUZEN VOLKİ)

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü mezunudur.

Uraz Kaygılaroğlu'nun Oynadığı Diziler
Baba Candır / 2015-2016-2017
Yedi Güzel Adam / 2014
Eski Hikaye / 2013
Harem / 2012
Pis Yedili / 2011-2012-2013
Canını Sevdiğimin İstanbul'u / 2009
Es Es / 2008
Milyonda Bir / 2008

Uraz Kaygılaroğlu'nun Oynadığı Sinema Filmleri
Dönerse Senindir / 2016
Mezuniyet / 2009

Uraz Kaygılaroğlu'nun Oynadığı Televizyon Filmleri
Bamsı Beyrek / 2016

seyran

VİLDAN ATASEVER (SEYRAN)

26 Temmuz 1981 Bursa doğumlu Vildan Atasever, ilk oyunculuğunu Kutluğ Ataman'in yönettiği İki Genç Kız filminde Handan rolü ile oynadı, bu ilk filmi ile 42. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Kadın İsterse dizisi ile büyük bir kitleye hitap etti ve ardından Zeki Demirkubuz'un yönettiği Kader sinema filmi ile 18. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Erden Kıral'ın yönettiği Gece sinema filmi ile 20. Sadri Alışık Sinema Ödülleri'nde Dram Dalında Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncu ödülünü alan oyuncunun birçok sinema ve dizi projesi bulunmaktadır. Bazı dizi projeleri; Bıçak Sırtı, Samanyolu, Yaz'ın Öyküsü ve en son Muhteşem Yüzyıl'dır.

bayram

ALİ BARKIN (BAYRAM ŞEKER)

03 Ocak 1985 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Ali Barkın Bürkan, İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. 2008 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği bölümünden; 2010 yılında ise Kanada'da eğitim vermekte olan Vancouver Film School, Sinema ve Televizyon oyunculuğu bölümünden mezun olmuştur. Tiyatro ile üniversite yıllarında tanışan Ali Barkın, Ankara'da çeşitli özel tiyatrolarda sahne almıştır. Sinema ile ilk tanışması ise, baş rolünü ve yardımcı yapımcılığını üstlendiği Kanada yapımı, Dilemma filmi ile gerçekleşmiştir. Çalışmalarını bir süre Kanada'da sürdürdükten sonra Türkiye'ye dönen Ali Barkın; Yeşil Deniz, Hayat Devam Ediyor, Deniz Yıldızı ve Şefkat Tepe adlı dizilerde yer almıştır.

Klavye Delikanlıları neden yayınlanmadı? Sevilen dizi final mi yapıyor? / VİDEO ile ilgili etiketler Show TV klavye delikanlıları yeni bolüm yayın akışı klavye delikanlıları neden yok klavye delikanlıları bitti mi yeni bölüm ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.