Klasik müzikle başladı Erik Dalı ile son buldu!

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur, dün akşam 71. bölümüyle ekranlara geldi. Yamaç ve Nehir'in sokak meydanında klasik müzikle başlayan dans gösterisi Erik Dalı türküsüyle devam etti. O anlar sosyal medyaya damga vurdu.

Show TV'nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur, 71. son bölümüyle 7 Ekim Pazartesi akşamı ekrana geldi. Çukur'un son bölümünde, mahalleye geri dönmeye karar veren Yamaç'ın karşısına akıl hastanesinde tanıştığı Nehir çıktı.

KLASİK MÜZİKLE BAŞLADI ERİK DALIYLA SON BULDU

Çukur’a Yamaç’tan hemen sonra gelen Nehir yanına gelip onu karar vermeden önce ne yaptığını göstermek için parka davet etti. Birlikte parka gelen ikili bir anda dans etmeye başlayınca insanlar etraflarına toplandı. Çukur'daki "Ve dans edenler deli sanıldı, müziği duyamayanlar tarafından" şeklindeki duvar yazısı da dikkatleri çekti. Yamaç ve Nehir müzik olmadan birlikte dans etmeye başladılar. Klasik müzikten başlayan ikili en son danslarını ise Erik Dalı ile yaptı. Yamaç kendine geldiğinde çevresinde Nehir'i göremeyince büyük bir şok yaşadı. Yamaç, Nehir'in gerçek mi yoksa aklında canlandırdığı bir karakter mi olduğunu sorguladı. Ancak Nehir, daha sonra Yamaç'ın yanına elinde sularla geldi ve kendilerini izleyen kişilerden de para topladı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur 3. sezonun 4. bölümünde (71. Bölüm); Yamaç’ı Azer, Akın ve Timsah’ın saldırısından gizemli biri kurtarırken onun öldüğünü sanan Azer bu kez diğer Koçovalıları bitirmek için harekete geçecek. Hapisteki Koçovalıların bu saldırılar karşısında nasıl ayakta kalacağı merak konusuyken Vartolu’ya beklemediği bir yerden yardım gelecek. Aliço’nun geçmişindeki acılı anlar seyirciyi ekran başına kilitlerken Aliço, Yamaç’a ulaşmaya çalışacak. Yamaç’ın yaptığı beklenmedik ziyaretler, onu yine Çukur’un sokaklarına götürecek. Bu durum karşısında Akın’ın tepkisi ve Yamaç’ın atacağı hamleler soluksuz beklenecek.

YAMAÇ'I KİM KURTARDI?

Çukur 3. sezonun 4. bölümünde (71. Bölüm); Yamaç’ı kurtaran gizemli biri onu alıp Cumali’nin evine bırakıyor. Saklandığı eve döner dönmez kapıda Yamaç’ı yaralı bir halde gören Cumali ise ne yapacağını şaşırıyor. Yamaç’ın durumu kötüleşmeye başlayınca Cumali kardeşini kucaklayıp onu Baytar’ın yanına götürüyor. Hemen işlemlere başlayan Baytar, Yamaç'a pansuman yapıyor.

Pansumandan sonra kendine gelen Yamaç karşısında Cumali’yi görünce şaşırıyor. Bildiği her şeyi anlatacağını söyleyen Cumali kardeşine çorbayı içirdikten sonra olan biteni hikaye şeklinde anlatıyor. Kendine gelir gelmez abisiyle didişmeye başlayan Yamaç, Cumali’nin yoğun sevgisi ile karşılaşıyor.

YAMAÇ'A ALİÇO'DAN MESAJ GELDİ!

Yamaç telefonundan fotoğraflara bakıp eski günleri özlerken Aliço’dan gelen sesli mesaj ile şaşırıp kalıyor. Aliço’nun yaşadığını öğrenmesiyle aşırı mutlu olan Yamaç’ın sonraki durağı Çukur’da ki Pazar yeri oluyor. Her şey den habersiz pazara gelen Akın ise olan bitene şaşırıyor. Bir anda tüm mahalleli Karaca ile Yamaç’ın tezgahının başına toplanıp tezahürata başlıyor.

Klasik müzikle başladı Erik Dalı ile son buldu! ile ilgili etiketler Çukur Show TV Aras Bulut İynemli Damla Sönmez Rıza Kocaoğlu Necip Memili klasik müzik erik dalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.