KKTC'nin kumarhane patronu Halil Falyalı'ya 'profesyonel' suikast

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarında ismi geçmesiyle geçtiğimiz yıl yine gündeme gelen KKTC'nin kumarhane patronu Halil Falyalı, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Falyalı'nın bir otelden eve gitmek için ailesiyle birlikte bindiği aracın yaylım ateşine tutulduğu öğrenildi.

KKTC’de ‘bahis ve kumarhane’ patronu olarak bilinen iş insanı Halil Falyalı, aracına düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 

İş insanı Halil Falyalı, evinin yakınlarında uğramış olduğu silahlı saldırı sonucunda yaşamını yitirdi.

Halil Falyalı, Çatalköy’de akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırının ardından, koruma şoförü olay yerinde yaşamını yitirdi.

'FİLMLERİ ARATMAYACAK KADAR PROFESYONEL'

Falyalı'nın aracının yaylım ateşine tutulduğu sırada eşi ve çocuklarının arkadaki araçta bulunduğu öğrenildi. Falyalı'nın eşi ve çocuklarının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bazı gazeteciler iddiada bulunarak  "Peker arşivini ele geçirmişti! Edindiğimiz bilgilere göre Falyalı’nın öldürülüşü filmleri aratmayacak kadar profesyonel. Evinin yakınlarında 4x4 aracı otomatik silahlarla tarandı. Saldırganlar adadan sürat teknesi ile ayrıldı!" dedi.

Saldırıda, başından ve vücudundan isabet alarak ağır yaralanan Falyalı, ilk olarak Girne Akçiçek Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne, ardından Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen isim tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Halil Falyalı evli ve üç çocuk babasıydı.

VÜCUDUNDAN 7 KURŞUN ÇIKTI

Falyalı’ya ilişkin son gelen detaylarda 'Arcında zırh yok muydu?' sorusuna cevap olarak şu bilgilere ulaşıldı: Falyalı, 2 araç ile mekandan çıktı. Kendisi lüks 4x4 aracındaydı. Arkadaki zırhlı araç ise ailesini taşıyordu. Falyalı zırhsız araçta otomatik silahla tarandı. Vücudundan 7 kurşun çıktı.

Falyalı'nın bulunduğu hastanenin acil kapının önünde ise güvenliğin çok sıkı tutulduğu ifade edildi.

KKTC'nin kumarhane patronu Halil Falyalı'ya 'profesyonel' suikast

 

 

 

KKTC'nin kumarhane patronu Halil Falyalı'ya 'profesyonel' suikast ile ilgili etiketler KKTC Saldırı halil falyalı sedat peker öldürüldü suikast
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.