KKTC'den üzücü haber! 2 genç öldü, birisi kayıp!

KKTC’nin Girne kentinde 2 farklı bölgede 2 genç boğuldu, biri ise kayboldu. Arkadaşlarıyla yüzmeye giden ve cansız bedenine ulaşılan Balıkesirli Gözde Nur Binbir üniversite öğrencisiydi, ve salgın nedeniyle Ada’da kalmıştı.

Girne’de ilk boğulma haberi dün Alagadi bölgesinden geldi. 3 arkadaşıyla denize giden Gözde Nur Binbir (22), dalgalar arasında çırpınırken arkadaşı Mehmet Ceyhan (24) yardımına koştu. Diğer arkadaşları ise çaresizce iki gencin dalgalar arasında kaybolmasını izledi. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine sahil güvenlik arama çalışmalarına başladı.

Gözde Nur’un cansız bedenine ulaşılırken, Mehmet Ceyhan’ı arama çalışmalarına devam ediliyor.

AFRİKALI ÖĞRENCİ DE BOĞULDU
İkinci boğulma haberi, Girne’nin içinde Kervansaray halk plajından geldi. Denizin dalgalı olmasına rağmen yüzmeye devam eden Afrikalı öğrenci Junior Ndawele Yanga (26), bölgedekilerin yardımıyla sahile çıkartıldı.

Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu hastanesine kaldırılan genç, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yetkililer, denizin bayram süresinde dalgalı olacağına dikkat çekerek denize girenleri uyardı.

KKTC'den üzücü haber! 2 genç öldü, birisi kayıp! ile ilgili etiketler KKTC Deniz boğulma
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.