KKTC'deki gazeteden alçak manşet

KKTC'de yayın yapan Avrupa gazetesi Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde 'Geldiler, kan döktüler aldılar' şeklinde skandal bir manşetle çıktı.

Daha önce Afrin'de Türkiye’ye işgalci diyen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ağır hakaretlerde bulunan Türk düşmanı Avrupa gazetesi, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 46. yıl dönümünde Türkiye'ye yönelik olarak "Geldiler, kan döktüler, aldılar, böldüler, kaldılar!” şeklinde alçak bir manşetle çıktı.

KKTC'deki gazeteden alçak manşet

Kıbrıs'ta yaşayan birçok Türk'ün rahatsızlığını belirttiği gazete daha önce de Kıbrıs Türkleri tarafından protesto edilmişti.

KKTC'deki gazeteden alçak manşet - Resim : 2

Gazetenin arkasındaki isim ise Şener Levent. Levent, attığı manşetlerden dolayı yayın yapma ehliyeti elinden alınınca gazetenin ismini değiştirip yeni bir isimle tekrar provokasyonlarına devam ediyor.

KKTC'deki gazeteden alçak manşet ile ilgili etiketler KKTC Kıbrıs Gazete
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.