KKTC'de koronavirüs alarmı!

Gelen son dakika haberine göre, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Mağusa kentinde koronavirüsü şüphesiyle bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan, G.E'nin (74) KıbrısTürk olduğu ve tatil için gittiği Dubai'den, İstanbul aktarması ile dönmesinin ardından, Koronavirüs belirtileri göstermeye başladığı belirtildi.

Belirtiler üzerine hastaneye kaldırılan hastanın beraberinde, İstanbul'dan gelen grubun bir kısmının da karantinaya alındı.

DHA'ya açıklama yapan Gazimağusa Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Kalfaoğlu, hastanın dün acile geldiğini belirterek, "Dün acilden evine gitmiş. Ama bu sabah yeniden gelince, koronavirüs şüphesi nedeniyle hastayı Lefkoşa Devlet Hastanesi'ne sevk ettik" dedi.

(İHA-DHA)

 

 

KKTC'de koronavirüs alarmı! ile ilgili etiketler İstanbul KKTC Koronavirüs Korona Türk
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.