Kızların saç saça, baş başa kavgası!

Bahçelievler'de cadde üzerinde iki kız saç saça baş başa kavga etti. Kavgacı kızları arkadaşları ayırmakta güçlük çekti. Kızların sokak ortasındaki kavgası, bir vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Yenibosna'da cadde üzerinde kavga eden 2 genç kız görenleri hayrete düşürdü. Cadde üzerinde sabah saatlerinde karşı karşıya gelen genç kızlar henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı.

Kızların saç saça, baş başa kavgası!

Birbirine hakaret eden kızlar sinirlerine hakim olamayarak cadde üzerinde birbirine girdi. Saç saça, baş başa kavga eden kızların kavgasında tekme ve yumruklar havada uçuştu. Yere düşen kızlar birbirlerinin saçını çekerek kavgaya devam ederken, arkadaşları genç kızları ayırmakta güçlük çekti.

Kızların saç saça, baş başa kavgası! - Resim : 2

Sokaktan geçen vatandaşlar ve arkadaşları ayırmak istese de başarılı olamadı. Kızlar bir süre sonra ayrılarak olay yerinden ayrılırken, yaşanan olaydan geriye ise cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler kaldı. 

Kızların saç saça, baş başa kavgası! - Resim : 3

Kızların saç saça, baş başa kavgası! ile ilgili etiketler Bahçelievler kız kavgası
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.