Kızlar Aklınızda Bulunsun! İlk Buluşmada Hesap Ödemeyen Erkek Burçları Sıralandı

Yüzyıllık muhabbettir bu ilk buluşmada hesabı kim öder sorusu. Kimisi davet eden öder diyor, kimisi Alman usulü uygundur diyor. İkircikli bir konu olsa da kızlar ilk buluşmada çoğunlukla erkeğin hesap ödemesinden yana. Peki hesap ödemeyen erkeklere ne demeli? Bununla ilgili bir araştırma yok ancak ilk buluşmada eli cebine gitmeyen erkeklerin ortak bir noktası var: Burçları...

İlk buluşmada hesap ödeme konusu ikili ilişkilerin gidişatını belirleyen önemli kriterlerin başında geliyor. Davet eden tarafın çoğunlukla erkekler olduğunu düşünürsek cevap kolay! Ancak kimi zaman bu buluşmanın maliyetini taraflar ortak karşılayabiliyor. Peki hesabı erkeğin ödemesi gerektiğini düşünen kızlar ne yapmalı? İşte ilk ipucu.. İlk buluşmada hesabı ödemeyen erkeklerin burçlarını sıraladık..

Yay: İlk buluşmada eli cebine gitmeyen erkek burçlarının başında geliyor Yay burcu erkeği. Zaten libidosu düşük burçlar sıralamasında da alt sıralarda kendin yer bulabilen Yay, ilk buluşmada Alman usulünü bile çok görebilir.

Oğlak: Her şeyi ince eleyip sık dokuyan Oğlak burcu erkeği için ilk buluşma çok önemli olsa da garsonun getirdiği hesapla tüm hayalleri bir kenara bırakabilir. Oğlak erkeği ilk buluşmada hesabı kız tarafına bile kitleyebilir.

Terazi: Yüzyıllık soruna en kolay cevabıTerazi burcu erkeği bulmuş olabilir. "Madem flört aşamasında değiliz, ilk buluşma da ortak bir şekilde geçirilebilir, o yüzden hesabı taraflar ortak bir şekilde ödeyebilir" diye düşünen Terazi burcu erkeği, ilişkiyi başlamadan bitirme riskini göze alan nadir burçlardandır.

Kızlar Aklınızda Bulunsun! İlk Buluşmada Hesap Ödemeyen Erkek Burçları Sıralandı ile ilgili etiketler burç
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.