Kızkaçıran filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

27 Temmuz Kanal D yayın akışında yer alan Kızkaçıran adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Kızkaçıran hangi kanalda? Kızkaçıran oyuncuları kimlerdir?

27 Temmuz Kanal D yayın akışında yer alan Kızkaçıran adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Kızkaçıran 2016 yılında vizyona girmiştir..

KIZKAÇIRAN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Çılgın aşık Ahmet düğünden gelin kaçırır ama ortada ufak bir hata, hatta sürpriz vardır; eski aşkı Gül'ü, yani gelini damatla beraber kaçırmıştır! Gelin arabasında kaçırılan Gül'ü pek çok sürpriz beklerken, Ahmet'in aslında iyi bir planı olmadığı ortaya çıkar. Gül'ü köydeki dedesine götürmek ister ve işin bu noktasından abisi devreye girer. Dedesinin köyüne ulaşana kadar yolda başlarına birbirinden komik maceralar gelecektir...

Kızkaçıran filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Yönetmenliğini ve senarsitliğini Korhan Uğur'un üstlendiği filmin başrollerinde Emir Benderlioğlu ve Ceren Benderlioğlu ikilisi yer alıyor. Kadroda kendilerine Kyamran Agabalaev, Yüksel Ünal, Aydan Burhan, Barış Kıralioğlu, Ergun Kuyucu, Erol Aksoy, Gönül Nagiyeva, Kamuran İnselel, Mehmet Kurt, Timur Kunt, Tulya Örkü, Kaan Çalışkanoğ ve Ece Ertan isimleri eşlik ediyor.


KIZKAÇIRAN FİLMİ OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Korhan Uğur

Oyuncular: Atıf Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Aydan Burhan

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 8 Nisan 2016 / 1s 35dk

Kızkaçıran filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Kanal D film Kızkaçıran yayın akışı konu özet oyuncular
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.